MENÜ

Beşiktaş'ta seçim ateşi! Ahmet Nur Çebi aday olacak mı?

Beşiktaş, olağanüstü seçimli genel kurula gitmeye hazırlanırken mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmayacağı merak ediliyor. Orhan Yıldırım, Beşiktaş'taki seçim ateşine ilişkin detayları paylaştı.

Beşiktaş'ta seçim ateşi! Ahmet Nur Çebi aday olacak mı?

Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurul hareketliliğini yaşıyor. Siyah-Beyazlılar'da merak edilen konuların başında teknik direktör seçimi ve mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmayacağı geliyordu. Beşiktaş, teknik direktör konusunda kararını vermişken şimdi gözler başkan Ahmet Nur Çebi'nin adaylık durumuna çevrildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta seçim ateşi Ahmet Nur Çebi aday olacak mı

SEÇİME KADAR BURAK YILMAZ

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında sahasında İsviçre temsilcisi Lugano’ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş görevinden ayrılmış, Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu da seçim kararı almıştı. Henüz yeni bir teknik direktörle anlaşılmaması ve bunun yanında seçim tarihi ile mevcut yönetimin aday olup olmama konusundaki soru işaretleri, kulüpteki belirsizliği de sürdürüyor. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Trendyol Süper Lig 8. hafta maçında İstanbulspor’u ağırlayan Kara Kartal, Yardımcı Antrenör Burak Yılmaz idaresinde 3 puanı cebine koyarak, Milli araya dördüncü sırada girdi.

Beşiktaşta seçim ateşi Ahmet Nur Çebi aday olacak mı

Görüşme gerçekleşti

Beşiktaş'ın futbol takımının teknik sorumluluğuna ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz’ın bugün (dün) Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir.

ORHAN YILDIRIM: SEÇİM ATEŞİ!

Beşiktaş muhabirimiz Orhan Yıldırım, Siyah-Beyazlılar'da yaşanan seçim hareketliliğine ilişkin son gelişmeleri aktardı:

Beşiktaşta seçim ateşi Ahmet Nur Çebi aday olacak mı

"Başkan Ahmet Nur Çebi’nin olağanüstü kongre kararı alması sonrası Beşiktaş’ın bir numaralı gündemi seçim. Yani yeni başkan ve ekibi ile teknik heyet oldu. Senelerdir Hüsnü Özyeğin gündeme geldi. Fakat bırakın başkan ya da sponsor olmayı, kulübün önünden dahi geçmedi. Bu kez oğlu Murat Özyeğin’in ismi kulislerde konuşuluyor. Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı işlerinin yoğunluğu yüzünden son kararını vermedi. Ancak konuşulan şu; Özyeğin aday olursa Hasan Arat’ın çekileceği şeklinde..."

Beşiktaşta seçim ateşi Ahmet Nur Çebi aday olacak mı

'Yamantürk ve Kocadağ kararsız'

"Daha önce seçimlerde aday olacağını açıklayan Asbaşkan Emre Kocadağ, olağanüstü seçim kararı sonrası geri çekildi. Normal seçim süreci için başkan adaylığını düşünen Kocadağ’ın bu süreçte aday olmama kararı var. Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, daha önce başkanlık için nabız yokluyordu. Seçim kararı ile birlikte sessizliğe büründü. Ankara’ya gidip üst düzey bürokratlar ile temas kuracak olan Yamantürk’ün burada yapacağı görüşmeler sonrası son kararını vermesi bekleniyor."

Beşiktaşta seçim ateşi Ahmet Nur Çebi aday olacak mı

'Arat liste hazırlıyor'

Daha önce seçim kaybeden Hasan Arat, yeniden aynı sonu yaşamama adına ince eleyip sıkı dokuyor. Arat, yönetim listesi kurma adına camianın önde gelen isimleri ile konuşuyor. Murat Aksu, kendisini yönetimine almak isteyen Arat’tan düşünmek ve gelişmeleri görmek için süre istedi. Bu arada yeni adayların çıkması da; sürpriz olmaz!

'Eskiler hem uzak hem yakın'

"Kasım ayı başında yapılması planlanan seçim için eski başkanlar; Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman isimleri hep gündemde. Ancak Bilgili aday olmayacağını özellikle vurguladı. Demirören, yeniden dönüş konusunda kararsız. Aday olmaları durumunda Serdal Adalı ve Hüsnü Güreli’ye destek olması bekleniyor. Orman ise çok adaylı seçime girmeye soğuk. Bunlara rağmen üç eski başkan, camiadan her geçen gün yükselen taleplere karşı tamamen kayıtsız kalmış değiller."

Haberin Devamı

Beşiktaşta seçim ateşi Ahmet Nur Çebi aday olacak mı

'Çebi kırgın bırakıyor'

"Olağanüstü seçim ile göreve gelen Ahmet Nur Çebi, aynı şekilde veda etmeye hazırlanıyor. Özellikle mali açıdan disiplini sağlayan Çebi, daha ligin başında alınan saha sonuçları yüzünden istifaya davet edilmesine çok bozuk. Başkan tribünlerin bazı kısmından yükselen çirkin tezahürat ve sosyal medyadaki ağır paylaşımlar sonucu çok kırgın. Üzgün... Bence yeniden aday olmayacak olan Çebi, mevcut yönetim içinde adaylığı gündemde olan Kocadağ’a destek olacak. Dün İstanbul’a gelen Çebi, bugün yönetimi toplayacak."

 

Beşiktaşta seçim ateşi Ahmet Nur Çebi aday olacak mı

YORUM YAZ