MENÜ

Beşiktaş'ta savunma alarmı! Semih Kılıçsoy santrfora dönüyor

Teknik ekip, savunmadaki zaafiyeti milli arada çözmek için düğmeye bastı. Stoper hattında kadroda birçok isim bulunmasına rağmen istikrarı bir türlü yakalayamayan takımda yeni bir savunma hattı oluşturulup kalan haftalarda bu isimler kullanılacak.

Beşiktaş'ta savunma alarmı! Semih Kılıçsoy santrfora dönüyor

Beşiktaş’ta yapılan transferlere rağmen defansın göbeğinde bir türlü istikrar yakalanamadı. Son oynanan Antalyaspor maçında stoperde Joe Worrall ve Omar Colley görev aldı. Beşiktaş yine de gol yiyip mağlup olmaktan kurtulamazken bu sezon defansta görev alan bir çok isme rağmen başarı sağlanamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta stoper bölgesinde Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Daniel Amartey, Joe Worrall, Necip Uysal ve Bahtiyar Zaynutdinov görev aldı. Emrecan Uzunhan ise uzun süredir sakatlığı bulunan isimlerdendi. Javi Montero ise Portekiz ekibi Arouca’ya kiralanmıştı. Ancak Siyah-Beyazlılar, stoperdeki alternatif bolluğuna rağmen defansın göbeğinde sınıfta kaldı. Beşiktaş bu sezon ligde 30 maçta 36 gol yerken sadece 14 maçta kalesini gole kapatabildi. Teknik ekibin milli arada savunmadaki problemi çözmek için de adımlar atması bekleniyor.

SEMİH KILIÇSOY SANTRFORA DÖNÜYOR

Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Fernando Santos’un son 3 karşılaşmada Semih Kılıçsoy’u kanatta kullanması taraftarın tepkisini çekmişti. 18 yaşındaki golcü, kanatta etkisiz kalırken 69 yaşındaki teknik adam da öğrencisiyle ilgili yeni bir karar aldı. Fernando Santos, milli aradan sonra oynanacak maçlarda genç futbolcuyu yeniden santrforda görevlendirmeyi planlıyor. Beşiktaş’ta bu sezon 27 maçta süre bulan Semih Kılıçsoy, 10 gol attı ve 2 asist yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta savunma alarmı Semih Kılıçsoy santrfora dönüyor

YORUM YAZ