MENÜ

Beşiktaş'ta şaşırtan ayrılık kararı! Sezon sonunda başka kulübe gidecek

Beşiktaş yönetimi, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan için kararını verdi. Öte yandan uzun süredir forma şansı bulamayan yıldız futbolcu ile de yollar ayrılıyor...

Beşiktaş'ta şaşırtan ayrılık kararı! Sezon sonunda başka kulübe gidecek

Beşiktaş’ta bu sezon performansları tartışılan Salih Uçan ve Cenk Tosun’un sezon sonunda sözleşmeleri sona eriyor. Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, ligin 28. haftasında oynanan Galatasaray maçından önce iki oyuncu için yaptığı açıklamada derbinin ardından kontrat görüşmelerini yapacaklarını söylemişti.

Haberin Devamı

SALİH&CENK KARARI SEZON SONUNDA

Yönetim, Salih Uçan ve Cenk Tosun ile sözleşme görüşmelerini sezon sonuna bıraktı. Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri, iki tecrübeli oyuncunun sezon sonuna kadar performansını gözlemleyecek.

13 MAÇTA SAKATTI..

Beşiktaş’ın kaptanlarından Cenk Tosun bu sezon 38 maçta forma giydi. 32 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 10 gol atarken, 7 asist yaptı. Tecrübeli isim sakatlık ve teknik direktör kararıyla 7 karşılaşmada süre almadı. Kara Kartal’ın 30 yaşındaki oyuncusu Salih Uçan ise bu sezon 31 maçta oynadı. Uçan bu karşılaşmalarda 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Salih Uçan 13 maçta sakatlık, bir maçta sarı kart cezası nedeniyle oynayamadı.

Beşiktaşta şaşırtan ayrılık kararı Sezon sonunda başka kulübe gidecek

JOE WORRALL KALMAK İSTİYOR

Haberin Devamı

Ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forrest’ten kiralık olarak Beşiktaş’a kazandırılan Joe Worrall, takımda düzenli olarak forma şansı bulamadı. Necip Uysal’la girdiği forma rekabetinde geride kalan İngiliz stoper, bu duruma rağmen SiyahBeyazlı takımla yoluna devam etmek istiyor. Tecrübeli stoper, yönetimle yaptığı görüşmede yeni sezonda Kara Kartal’da olmak istediğini iletti.

CHAMBERLAİN’DEN HABER VAR...

Kartal’ın İngiliz orta saha oyuncusu Alex Oxlade Chamberlain sahalara dönmek için geri sayıma geçti. Alanyaspor’la 21 Aralık’ta Tüpraş Stadı’nda oynanan karşılaşmada ağır biçimde sakatlanan ve arka adalesinde tam kat yırtık belirlenen tecrübeli futbolcunun sezonu kapattığı belirtilmişti. Ancak Oxlade Chamberlain pes etmeyerek ülkesi İngiltere’de özel çalışmalar yaptı ve büyük ölçüde iyileşti. Mart sonuna kadar İstanbul’a dönecek olan Chamberlain burada kapsamlı bir kontrolden geçirilecek. İngiliz futbolcu tamamen iyileştiğinin tespit edilmesi halinde takımla çalışmalara başlayacak.

Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonrası olay açıklama: Suyu kaynadı!

TAYYİP TALHA’YLA YOL AYRIMI...

Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç uzun süredir forma şansı bulamıyor. Genç stoper, 10 aylık sakatlığının ardından 18. haftada formasına kavuştu. 21. haftadaki Pendikspor maçında alınan 4-0’lık mağlubiyetin faturası Talha’ya kesildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, o karşılaşmadan bu yana genç isme süre vermedi. Tayyip’in sezon sonunda başka bir kulübe transfer olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta şaşırtan ayrılık kararı Sezon sonunda başka kulübe gidecek

Beşiktaşta şaşırtan ayrılık kararı Sezon sonunda başka kulübe gidecek

YORUM YAZ