MENÜ

Beşiktaş'ta ön liberoya çifte atak! Transferde Fernando Santos etkisi

Beşiktaş, Fransız devi PSG'nin yıldızının ardından İspanya La Liga ekibinin forması giyen bir diğer yıldız ismin daha peşine düştü. Normal şartlarda ön liberoya tek hamle yapmayı planlayan yönetim, Amir’in sakatlığı sonrası sayıyı ikiye yükseltti. Beşiktaş'ın yeni hocası Fernando Santos, yapılacak transferlerde önemli bir etken olacak. Detaylara göz atalım...

Beşiktaş'ta ön liberoya çifte atak! Transferde Fernando Santos etkisi

Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş'ta ön libero transferi için gündemde iki yıldız var. Boşnak orta saha Hadziahmetovic'in sakatlığının ardından kolları sıvayan Siyah-Beyazlı ekibin yönetimi, tecrübeli hoca Fernando Santos kozunu da kullanarak orta saha bölgesi için çok önemli transfer hamleleri yapmaya hazırlanıyor. Kartal'ın peşinde olduğu iki yıldızın transferine yönelik gelişmelere ışık tutalım... 

Haberin Devamı

Hadziahmetovic sezonu kapattı

Siyah-Beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında oynanan Fatih Karagümrük müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkan Amir Hadziahmetovic hakkında açıklama yayımladı. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın VavaCars Fatih Karagümrük ile oynadığı müsabakanın 15. dakikasında sol dizinde yaşadığı rotasyonel gerilme yaralanması sonrası oyuna devam edemeyen oyuncumuz Amir Hadziahmetovic’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde tam kata yakın kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptanmıştır. Oyuncumuzun tedavi süreci önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirmelere göre planlanacaktır” ifadeleri kullanıldı. Amir’in sezonu kapattığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta ön liberoya çifte atak Transferde Fernando Santos etkisi

Transferde Santos faktörü!

Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminin başlamasının ardından çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Fernando Santos’un talepleri doğrultusunda girişimlerini sürdüren Kara Kartal’ın son olarak gündemine 2 orta saha oyuncusunu aldığı ortaya çıktı. Normal şartlarda ön libero ve 10 numara hattına birer hamle yapmayı planlayan idareciler, Amir Hadziahmetovic’in sezonu kapatması sonrası 6 numara için takviye planını 2’ye yükseltti.

Beşiktaşta ön liberoya çifte atak Transferde Fernando Santos etkisi

Beşiktaş'a olumlu bakıyor

Fransa Lig 1 ekibi PSG’den Roma’ya kiralanan Portekizli oyuncu Renato Sanches’in İtalyan ekibinden ayrılma durumunun ortaya çıkması sonrası bu ismi takibine alan yönetim, Fernando Santos’un eski öğrencisini kiralamak istiyor. Roma’da mutsuz olan ve PSG’ye de dönmek istemeyen Sanches’in, milli takımdan eski hocası Santos’un faktörü sebebiyle Siyah-Beyazlı formayı giymeye olumlu baktığı ifade edildi.

Beşiktaşta ön liberoya çifte atak Transferde Fernando Santos etkisi

18,5 milyon Euro ödendi

Sanches için temaslar devam ederken İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis forması giyen William Carvalho da radara girdi. 31 yaşındaki 1,87’lik ön libero için ise girişimler, direkt satın alma üzerine yapılıyor. Piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde bulunan eski Portekiz Milli Takım oyuncusu, Betis’e 2018’de Sporting’den 18.5 milyon Euro’ya transfer olmuştu.

Haberin Devamı

ORHAN YILDIRIM / FANATİK ÖZEL 

Beşiktaşta ön liberoya çifte atak Transferde Fernando Santos etkisi

YORUM YAZ