MENÜ

Beşiktaş'ta kadro dışı futbolcuların durumu belli oldu! Gece yarısı olay paylaşım

UEFA Konferans Ligi son maçında Lugano'yu deplasmanda mağlup eden Beşiktaş, turnuvaya galibiyetle veda etti. Siyah beyazlılarda geçtiğimiz günlerde Aboubakar, Eric Bailly, Rosier, Ghezzal ve Jean Onana kadro dışı bırakılmıştı. Bu karar sonrası Beşiktaş'tan şok bir karar daha çıktı.

Beşiktaş'ta kadro dışı futbolcuların durumu belli oldu! Gece yarısı olay paylaşım

Siyah beyazlılarda geçtiğimiz günlerde Aboubakar, Eric Bailly, Rosier, Ghezzal ve Jean Onana kadro dışı bırakılmıştı. Bu karar sonrası Beşiktaş'tan şok bir karar daha çıktı. İşte oyuncuların akıbeti ve tüm detaylar...

Haberin Devamı

ABOUBAKAR'DAN AÇIKLAMA

Bu sezon kulüpte hiç kimseyle tartışma yaşamadığını ve disiplinsiz bir davranışta bulunmadığını ifade eden Aboubakar, "Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç işlemi yapmadım. Geçen yaz, sezon bittikten sonra ve sezon başlamadan önce saçlarıma işlem yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Hiçbir şey. Bu sezona kadar 11 gol 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve bana entegrasyonumu onaylayan bir e-posta gönderdi. Bu yüzden lütfen yasal işlem konusu olabilecek asılsız suçlamaları bırakın ve işimi yapmama izin verin" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta kadro dışı futbolcuların durumu belli oldu Gece yarısı olay paylaşım

MECBURİ AF ÇIKTI

Beşiktaş'ta pazartesi günü kadro dışı bırakılan Aboubakar, Eric Bailly, Rosier, Ghezzal ve Jean Onana'ya mecburi af çıktı. Siyah-beyazlı yönetim, futbol koordinatörü Samet Aybaba'nın raporuyla 5 ismi, "Performans düşüklüğü ve uyumsuzlukları" gerekçesiyle takımdan uzaklaştırmıştı. Oyuncular, bu kararı kabul etmezken menajerleri aracılığıyla kulübün bildirimine karşı ihtarname ile yanıt verdi.

Beşiktaşta kadro dışı futbolcuların durumu belli oldu Gece yarısı olay paylaşım

MAÇLAR KONUSUNDA GÖZLER ÇALIMBAY'DA

Samet Aybaba ile birlikte Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, hem oyuncular hem de menajerleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Ortaya çıkan sonuç, 5 futbolcunun da A Takım'a dönerek idmanlara katılması oldu. Kadro dışı kalan isimler cumartesi günü antrenmanına katılacak ancak maç kadrosunda olup olmayacaklarına teknik direktör Rıza Çalımbay karar verecek. Hukuki olarak FIFA nezdinde sorun yaşanmaması için yönetimin bu adımı attığı öğrenildi.

Beşiktaşta kadro dışı futbolcuların durumu belli oldu Gece yarısı olay paylaşım

YORUM YAZ