MENÜ

Beşiktaş'ta iki isimle daha sözleşme yenilenecek

Teknik direktörlük görevine Portekizli teknik adam Fernando Santos'u getiren Beşiktaş, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da sözleşme yenilenecek oyunculara yeni kontrat öneriyor. Semih Kılıçsoy'un ardından iki isme daha sözleşme teklif edileceği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta iki isimle daha sözleşme yenilenecek

Genç yıldız Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 2028’e kadar uzatan Kartal, bir isimle daha nikah tazelemeyi hedefliyor. Buna göre başarılı futbolcuyla ay sonuna kadar masaya oturulacak.

Haberin Devamı

Yıllık garanti ücreti 10 milyon liranın altında olan Salih Uçan'ın maaşına ciddi bir zam da yapılacak. Buna göre tecrübeli futbolcunun yıllık ücreti yaklaşık 20 milyon lira seviyesine yükseltilecek.

YILDIZ FUTBOLCUDAN YEŞİL IŞIK

3 YILLIK SÖZLEŞME

Aldığı cazip tekliflere rağmen kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek isteyen Salih Uçan’ın 3 yıllık sözleşme ve yüzde 100’e yaklaşan zam teklifini kabul etmesi bekleniyor.

Beşiktaşta iki isimle daha sözleşme yenilenecek

SALİH'TEN SONRA SIRA ONDA

Kartal’da Salih’in ardından sıra kaptan Cenk Tosun’a gelecek. Siyah-beyazlılar sözleşmesi sezon sonu bitecek deneyimli golcüyle de masaya oturacak.

Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Cenk’in sözleşmesi 2026’ya kadar uzatılacak. Yeni sözleşme kapsamında milli oyuncunun yıllık ücretine hatırı sayılır bir zam da yapılacak.

Haberin Devamı

ROSIER İÇİN ANLAŞMA TAMAM

Eric Bailly’nin sözleşmesini feshettikten sonra Jean Onana’yı satış opsiyonuyla birlikte Marsilya’ya kiralayan Beşiktaş, kadro dışı bırakılan Valentin Rosier için de Nice ile el sıkıştı. Siyah-beyazlılar, Fransız kulübünden gelen 2,8 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etti.

Beşiktaşta iki isimle daha sözleşme yenilenecek

Kulüplerin transfer için prensipte anlaştıkları ve Rosier’in kısa süre içinde Nice’e imza atacağı aktarıldı. Fransız ekibi sezon sonu 2,8 milyon euro ödeyerek Rosier’in bonservisini alabilecek.

YORUM YAZ