MENÜ

Vodafone Park’ta 42 bin Kartal

Siyah-Beyazlı taraftarlar, hafta ortasında satışa sunulan Galatasaray derbi biletlerini saniyeler içinde tüketmişti.

Vodafone Park’ta 42 bin Kartal

Bu akşam Vodafone Park’ta yaklaşık 42 bin Beşiktaşlı takımlarına destek verecek. Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada, “Bırakmam Seni Türkiyem” projesi kapsamında deprem bölgelerindeki çocukların kitap ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla, taraftarların yanlarında getirecekleri çocuk kitaplarını, stat gişelerine kurulacak olan kumbaralara bırakabilecekleri bildirildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta gözler Nathan Redmond’da

Beşiktaş’ın Süper Lig’de attığı son 12 golün 7’sine direkt katkı yapan İngiliz futbolcu Nathan Redmond, Galatasaray karşısında Kartal’ın en önemli silahlarından biri olacak. Redmond, ligde Siyah-Beyazlı forma ile çıktığı 22 müsabakada 5 gol kaydederken 5 de asist yaptı.

Siyah-Beyazlılar’da son durum...

Kara Kartal’da bu akşamki derbi öncesinde; Dele Alli, Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç sakatlıkları devam ettiği için Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Önceki gün idmanda dizine darbe alan Omar Colley, hafif sakatlığı bulunan Romain Saiss’le beraber Gedson Fernandes de bugün forma giyebilecek. Öte yandan Kartal’da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Cenk Tosun Aslan’ı seviyor!

Haberin Devamı

Kartal’ın Milli golcüsü Cenk Tosun’un Süper Lig’de en çok rakip olduğu takım Galatasaray... Cenk, bu zamana kadar Sarı*Kırmızılılar’a 17 kez rakip olurken bu maçların 12’sinde 11’de sahaya çıktı ve 6 kez Galatasaray filelerini havalandırmayı başardı. Cenk, gollerine bugün de devam etmeye çalışacak. Öte yandan Tosun, bugünkü maç öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Kara Kartal kampa girdi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında evinde Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen antrenman, taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşularıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ve şut antrenmanıyla tamamlandı. Takım sonrasında kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

YORUM YAZ