MENÜ

Beşiktaş'ta forma krizi son buldu

Cumhuriyet'in 100. yılı şerefine kulüpler bu hafta maçlara özel formalarla çıktı. Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'ın da Cumhuriyet'e özel formayla maça çıkması bekleniyordu. Ancak gelen bilgiye göre; Beşiktaş, Cumhuriyet'in 100. yıldönümü formasını TFF'ye bildirmeyi unuttu! Ancak Beşiktaş Yönetimi daha sonra bu krizi çözdü ve ikinci başkan Emre Kocadağ, maça Cumhuriyet forması ile çıkacaklarını açıkladı

Beşiktaş'ta forma krizi son buldu

Cumhuriyet'in 100. yılı şerefine kulüpler bu hafta maçlara özel formalarla çıktı. Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'ın da Cumhuriyet'e özel formayla maça çıkması bekleniyordu. Ancak Siyah-Beyazlı kulüp, Cumhuriyet'in 100. yılı için hazırladığı kırmızı formayı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) zamanında bildirmemişti.

Haberin Devamı

TFF'YE ZAMANINDA BİLDİRİLMEDİ

Ancak Siyah-Beyazlı kulüp, Cumhuriyet'in 100. yılı için hazırladığı kırmızı formayı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) zamanında bildirmemişti.

Bu yüzden Beşiktaş bugünkü Gaziantep FK maçına beyaz formayla çıkacaktı. Siyah-Beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetime tepki göstermişti.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş sosyal medya hesabından, "Bu akşam Cumhuriyet özel formamızla sahada olacağız" ifadelerine yer verdi.

EMRE KOCADAĞ AÇIKLADI

Beşiktaş Yönetimi, Gaziantep FK ile görüşmelerinde mutlu sona ulaştı ve Gaziantep FK, kırmızı formayı giymekten vazgeçti. Böylece Beşiktaş cumhuriyet formasını bu akşam giyebilecek. İkinci başkan Emre Kocadağ'da sosyal medya hesabından ' Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün takımı bu akşam Cumhuriyet özel forması ile sahada. Çok Yaşa Cumhuriyet' mesajı paylaşarak kırmızı forma giyileceğini doğruladı.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Fenerbahçe'den özel forma

Galatasaray, Süper Lig'de Beşiktaş'ı 3-2 yendiği maçta Cumhuriyet 100. yıl özel çubuklu formayla mücadele etti.

Fenerbahçe de dün Pendikspor maçına göğsünde Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi olan ve hiçbir yerinde sponsor adı olmayan formayla çıktı.

Beşiktaşta forma krizi son buldu

YORUM YAZ