MENÜ

Beşiktaş'ta Fernando Santos nefes aldı!

Beşiktaş'ta eleştiri oklarının hedefi haline gelen teknik direktör Fernando Santos, Buducnost ile oynanan hazırlık maçındaki 5-1'lik galibiyetle nefes aldı. Deneyimli hoca milli ara sonrasında oynanacak Başakşehir mücadelesinde daha skorer kimliği yüksek bir takım ile sahaya çıkmaya çalışacak.

Beşiktaş'ta Fernando Santos nefes aldı!

Beşiktaş, milli arada hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, ara sonrasına en iyi şekilde çıkmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

AMARTEY BUGÜN BAŞLIYOR

Siyah-Beyazlılar’da; Al Musrati, Salih Uçan, Tayfur Bingöl bireysel çalışmalarını sürdürdü. Milli takımlarda yer alan oyuncuların yanı sıra, Omar Colley de önceki günkü Buducnost maçında dinlendirildi. Sakatlığını atlatan Daniel Amartey, bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Masuaku’nun ise yakınını kaybettiği için özel izinli olduğu öğrenildi.

Beşiktaşta Fernando Santos nefes aldı

EMRECAN UZUNHAN GERİ DÖNDÜ

Beşiktaş’ta uzun süren sakatlığın ardından Emrecan Uzunhan formasına kavuştu. 23 Temmuz 2023’te trafikte yaşadığı arbede sonrası sakatlanan 23 yaşındaki oyuncu aylar sonra ilk kez hazırlık maçında forma giydi. Buducnost karşılaşmasında 60 dakika sahada kalan Emrecan Uzunhan, sosyal medya hesabından “Uzun bir aradan sonra” paylaşımı yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Fernando Santos nefes aldı

SANTOS NEFES ALDI!

Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli teknik adamı Fernando Santos, Beşiktaş’ın Trendyol Süper Lig’de peş peşe aldığı 3 maçlık yenilgisinin ardından eleştirilerin hedefi olmuştu. Taktik anlayışı eleştirilen deneyimli hoca, hücum hattındaki sıkıntıları çözmek için başlattığı çalışmanın karşılığını aldı. Kara Kartal, önceki gün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Karadağ ekibi Buducnost’u hazırlık maçında 5-1’lik skorla geçince Santos da rahat bir nefes aldı. Deneyimli hoca, takımın hücum hattındaki aksaklıkları toparlayıp milli ara sonrasında Başakşehir’le oynayacakları müsabakada skorer kimliği yüksek bir takım ortaya koymaya çalışacak.

 

Beşiktaşta Fernando Santos nefes aldı

YORUM YAZ