MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızına Juventus talip oldu! Kenan'ın yanına gidiyor

Süper Lig'de yoluna Fernando Santos yönetiminde devam eden Beşiktaş, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç yetenek Semih Kılıçsoy'un kendini göstermesi oldu. EURO 2024'de de boy göstermesi beklenen genç futbolcunun talipleri giderek artıyor. Pep Guardiola'nın da gözlemci gönderdiği söylenen Semih için bir başka dünya devi devreye girdi.

Beşiktaş'ın yıldızına Juventus talip oldu! Kenan'ın yanına gidiyor

Süper Lig'de sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş, üst üste gelen kötü sonuçların ardından yollarını ayırmıştı. Güneş'in yardımcısı Burak Yılmaz görevi devralırken genç çalıştırıcı da siyah-beyazlılarda beklenen başarıyı sağlayamadı. Daha sonra ise takımın başına Rıza Çalımbay getirildi. Beşiktaş efsanesi, futbolcular ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gönderildi. Son olarak Hasan Arat yönetimi çareyi Fernando Santos da buldu. Portekizli teknik direktör ile yola devam eden Beşiktaş, Türkiye Kupası'nı hedefliyor.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR GEMİLERİ YAKTI

GUARDİOLA TALİMAT VERDİ

Bu sırada kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç golcü Semih Kılıçsoy oldu. 18 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş'ta süre aldığı tüm maçlarda fark yaratırken dünyanın önemli kulüplerini de peşine taktı. Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın da takip edilmesi talimatını verdiği söylenen Semih Kılıçsoy, taliplerini arttırıyor.

Beşiktaşın yıldızına Juventus talip oldu Kenanın yanına gidiyor

JUVENTUS TEKLİF YAPACAK

Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund, Sporting Lizbon, Arsenal, Benfica, Tottenham ve Aston Villa, genç futbolcuyla ilgileniyor. Bu takımlar arasında en ciddi olanın Borussia Dortmund olduğu söylenirken İtalyan devi Juventus da Semih Kılıçsoy'u radarına aldı. Juventus, yaz transfer dönemine kadar genç futbolcuyu takip ederek yeni sezonda Beşiktaş'ın kapısını bir teklifle çalacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yıldızına Juventus talip oldu Kenanın yanına gidiyor

MİLLİ TAKIM'A SEÇİLEBİLİR

Siyah-Beyazlı Yönetim, 2028 yılının haziran ayında sözleşmesi bitecek olan oyuncusu için gelen tüm teklifleri sezon sonunda masaya yatıracak. Şu ana kadar U19 Milli Takımı'nda forma giyen Semih Kılıçsoy için A Milli Takım kapılarının da açılacağı öğrenildi. 22-26 Mart'ta Macaristan ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosuna Kılıçsoy'un çağrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Genç oyuncunun EURO 2024 kadrosunda da yerini alması bekleniyor. Bu sezon yıldızı parlayan 18 yaşındaki futbolcu, çıktığı 25 maçta 10 gol atıp 2 de asist yaptı. Semih Kılıçsoy'un güncel piyasa değeri ise 550 bin euro.

YORUM YAZ