MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızına çifte talip

Şenol Güneş yönetiminde gelecek sezon şampiyonluk hesapları yapan ve kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta bazı isimler gönderilecekken bazı eski isimler de takıma dönecek.

Beşiktaş'ın yıldızına çifte talip

Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, birçok görüşme gerçekleştiriyor.

Haberin Devamı

Talibi olan oyuncuları göndermek için kulüplerle görüşme gerçekleştiren Beşiktaş'ta geri dönen isimler de yer alıyor.

Muleka’ya teklifler var

Gelecek sezon kadro planlamasını Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yapan Siyah-Beyazlı yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımdan ayrılacak isimleri netleştiren Kara Kartal’da Jackson Muleka’ya iki talip birden çıktı.

Beşiktaşın yıldızına çifte talip

Fransa Lig 1’e yükselen Le Havre ve Mısır kulübü Al Ahly, Muleka’yı transfer etmek için kulüple temaslarda bulundu. İki takımın yaptığı kiralama tekliflerine Beşiktaş’tan olumsuz yanıt verildi. Kara Kartal, Muleka’yı satmak istiyor. Yönetimin beklediği bonservis ise 4,5 milyon Euro.

Montero geri dönüyor

Beşiktaş’tan devre arasında Hamburg’a kiralanan Francisco Montero, Alman ekibine veda etti. İspanyol stoper, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Hamburg’a teşekkür etti.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yıldızına çifte talip

Montero, açıklamasında, “Hamburg’a ve bu harika şehre veda etme vaktim geldi. Kısa bir süre olmasına rağmen burada oynamaktan keyif aldım, harika anılar biriktirdim. İlk günden itibaren beni evimde hissettirdikleri için taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Şu anda itibaren sizi sürekli uzaktan destekleyen bir taraftarınız olacağım” ifadelerini kullandı.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşın yıldızına çifte talip

YORUM YAZ