MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızı Vincent Aboubakar her şeyi açıkladı! 'Dürüst olmak gerekirse...'

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar, önemli açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Kamerunlu santrfor, daha önce Cristiano Ronaldo yüzünden Al Nassr'dan ayrıldığına yönelik çıkan haberlere de ilk kez yanıt verdi.

Beşiktaş'ın yıldızı Vincent Aboubakar her şeyi açıkladı! 'Dürüst olmak gerekirse...'

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan beş oyuncudan biri olan Vincent Aboubakar, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lecarremedia'ya konuşan Kamerunlu golcü, Beşiktaş taraftarlarına övgü yağdırdı.

Haberin Devamı

"Hayatımda gördüğüm en iyi taraftar grubu"

Benfica maçını unutamadığını vurgulayan golcü futbolcu, "Beşiktaş taraftarı, hayatımda gördüğüm en iyi taraftar grubu. Hiç unutamadığım bir anım var. Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya karşı oynuyorduk. İlk yarıda 3-0 geri düştük. Devrede kaptanımız Atiba bizi topladı ve bir konuşma yaptı. 3-0'a rağmen ikinci yarının başında taraftar da bizi müthiş destekledi. Ateşlendik ve maçı 3-3 berabere tamamladık. Stadyum kutu gibi olduğu için taraftarın tezahüratları, rakibin de dengesini bozdu" dedi.

Beşiktaşın yıldızı Vincent Aboubakar her şeyi açıkladı Dürüst olmak gerekirse...

"Yüzde yüz eminim"

Dünyanın en iyi taraftarının Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Aboubakar, "Beşiktaş taraftarının kendi oyuncusuna hakaret ettiğini, ıslıkladığını nadiren görürsünüz. Beşiktaş taraftarının en sevdiğim yönü tam olarak bu. İngiltere'de çok iyi taraftarlar var ama Beşiktaş'tan daha iyisi var mı? Dürüst olmak gerekirse, dünyanın en iyi taraftarları Beşiktaş'ın. Yüzde yüz eminim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan açıklaması

Suudi Arabistan'da oynarken şu anki yüksek maaşları kazanamadığının altını çizen Kamerunlu golcü, "Suudi Arabistan futbolu son dönemde daha fazla göz önünde. Çok sayıda TV, onların maçlarını yayınlıyor. Maaş açısından çılgınca! Bugünkü gibi büyük bir maaş almıyordum. Tabii ki o dönemde Suudi Arabistan'a gitmek tek seçeneğim değildi ancak Avrupa'da istediğim gibi bir kulüp yoktu" sözlerini sarf etti.

Cristiano Ronaldo sözleri

Aboubakar'ın eski takımı olan Al Nassr'ın, Cristiano Ronaldo transferine yer açmak için Kamerunlu golcüyü gönderdiği iddia edilmişti.

Beşiktaşın yıldızı Vincent Aboubakar her şeyi açıkladı Dürüst olmak gerekirse...

Yıldız futbolcu bu iddiaları ise şu sözlerle yalanladı: "Al-Nassr'ın Cristiano Ronaldo’ya yer açmak için beni takımdan gönderdiğine dair çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Cristiano Ronaldo takımda kalmamı istedi. Kulüp de kalmam için baskı yaptı ama Beşiktaş'a geri dönmeyi ben istedim."

Beşiktaşın yıldızı Vincent Aboubakar her şeyi açıkladı Dürüst olmak gerekirse...

YORUM YAZ