MENÜ

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi alarm! 3 tehlike...

Fatih Karagümrük maçından bir hafta sonra Fenerbahçe ile dev derbiye çıkacak olan Galatasaray'da 3 futbolcu için alarm verildi.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi alarm! 3 tehlike...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubu 3. sırada tamamlayan ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray'da gözler şimdi yeniden lige çevrildi.

Haberin Devamı

Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından 16. hafta maçları ocak ayına ertelenirken, bu hafta sonu ligde maç oynanmayacak. Sarı-kırmızılı takım 17. hafta mücadelesinde ise 20 Aralık'ta Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

İŞTE G.SARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Dursun Özbek'ten sol bek müjdesi!

Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da yönetim bir yandan da ara transfer dönemi için hazırlıklarına başlamış durumda. Özellikle sol bekte problem yaşayan sarı-kırmızılılar, bu sorunu ocak ayında çözmeyi amaçlıyor.

Galatasarayda Fenerbahçe derbisi öncesi alarm 3 tehlike...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sol bek transferi ile alakalı taraftara müjdeyi verdi. Özbek transfer konusunda yaptığı açıklamada, "Konuyla ilgili çalışmalara başladık. Sol bek ihtiyacımız var. En kısa sürede halledeceğiz" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

İtalya'ya çıkarma yapılacak!

Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, AS Roma’nın 30 yaşındaki sol beki Leonardo Spinazzola’yı gündemine aldı. Sarı-Kırmızılılar, birkaç gün içerisinde İtalya’ya çıkarma yaparak nabız yoklayacak.

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

AS Roma’yla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve şu ana kadar kontrat konusunda bir anlaşma sağlanmayan tecrübeli savunmacı, Galatasaray’ın ilgisine sıcak yaklaşıyor.

Aslan'da derbi öncesi kart alarmı!

Fatih Karagümrük maçının ardından 18. haftada 24 Aralık'ta Fenerbahçe ile deplasmanda derbi maçına çıkacak olan Galatasaray'da kart alarmı verildi. Sarı-kırmızılı takımda Davinson Sanchez, Sacha Boey ve Sergio Oliveira'nın üç sarı kartı bulunuyor. Söz konusu üç oyuncu, Fatih Karagümrük karşılaşmasında sarı kart görmesi halinde Fenerbahçe derbisinde sahada yer alamayacak.

Galatasarayda Fenerbahçe derbisi öncesi alarm 3 tehlike...

YORUM YAZ