MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızı için İngiltere'den sürpriz teklif!

İngiltere Premier Lig kulübü Nottingham Forest'tan kiralık olarak kadroya katılan ve sözleşmesinde zorunlu satın alma opsiyonu bulunmayan Joe Worrall'a talipler çıktı. Siyah-beyazlı takımda yeterli süre alamayan 27 yaşındaki stoper oyuncusunun İngiltere'de lig olarak seviye düşmesi muhtemel. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yıldızı için İngiltere'den sürpriz teklif!

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig kulübü Nottingham Forest'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Joe Worrall, şu ana kadar kendisini gösterme fırsatı bulamadı. Şu ana kadar siyah-beyazlı formayı sadece dört kez giyebilen 27 yaşındaki stoper oyuncusunun Türkiye kariyeri çok kısa olacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZLER PEŞİNDE

Inside Football adlı internet sitesinde yer alan habere göre Joe Worrall'a talipler çıktı. Beşiktaş'taki sözleşmesinde zorunlu satın alma opsiyonu bulunmayan ve bonservisi Nottingham Forest'ta olan 27 yaşındaki savunmacıyı İngiltere Championship'ten bazı kulüplerin transfer etmek istediği bildirildi. Söz konusu takımların ismi ise haberde verilmedi. Nottingham Forest ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Worrall'ın güncel piyasa değeri 8.5 milyon euro.

Beşiktaşın yıldızı için İngiltereden sürpriz teklif

MUÇİ'YE DE TEKLİF VAR

Joe Worrall konusunda son durum bu şekildeyken siyah-beyazlı takımda sürpriz bir gelişme daha yaşandı. İngiltere Premier Lig kulübü Aston Villa'nın, Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Ernest Muçi'yi renklerine bağlamak istediği iddia edildi. 

Haberin Devamı

Devre arasında 10 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer edilen Arnavut futbolcuyu Konferans Ligi eşleşmesinden bu yana takip eden İngiliz ekibinin sezon sonu için karar aşamasında olduğu ifade edildi.

YORUM YAZ