MENÜ

Yunanistan'da Fatih Terim'e inanılmaz sözler: 'Aynaya bak!'

Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig Şampiyonluk Turu'nda evinde PAOK'a 3-2 kaybetti ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Mücadelenin ardından Fatih Terim hakemlere yüklenirken Yunan basını ise Galatasaray'ın eski hocasını sert bir dille eleştirdi. İşte detaylar...

Yunanistan'da Fatih Terim'e inanılmaz sözler: 'Aynaya bak!'

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunanistan kulübü Panathinaikos, dün akşam Yunanistan Süper Lig Şampiyonluk Turu 2. hafta mücadelesinde PAOK'u konuk etti. Yeşil-beyazlı takım, Razvan Lucescu'nun öğrencilerine diş geçiremedi ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Panathinaikos, şampiyonluk umutlarını oldukça azalttı.

Haberin Devamı

İYİ BAŞLAMIŞLARDI

Yunanistan Süper Lig'de normal sezonu 56 puanla 4. sırada tamamlayan Panathinaikos, Şampiyonluk Turu'na iyi başlamıştı. Fatih Terim'in öğrencileri ilk hafta mücadelesinde 10 Mart'ta Olympiakos'u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Ancak ikinci hafta maçında iç sahada alınan PAOK mağlubiyeti, hedefe sekte vurdu. Dün akşamki mücadelede Panathinaikos'un iki golünü de Bernard kaydederken, PAOK'un gollerini ise Despodov, Thomas ve penaltıdan Schwab attı. PAOK bu sonuçla ikinci sıradaki yerini korudu ve 63 puana yükseldi. Panathinaikos ise 59 puanla 3. sırada kaldı.

Yunanistanda Fatih Terime inanılmaz sözler: Aynaya bak

YUNAN BASININDAN ELEŞTİRİ

İç sahada alınan PAOK mağlubiyetinin ardından Yunan basınının hedefinde Fatih Terim vardı. Bazı yorumlarda Terim'in, mağlubiyeti hakemlerin üzerine yıktığı vurgulanırken tecrübeli hocanın öz eleştiri yapması beklendi. Sportal'da yer alan haberde "Fatih Terim, Razvan Lucesu'ya Jose Luis Mendilibar'ın ilk hafta kendisine verdiği hediyenin bir benzerini verdi. Hücum ikilisi, kanat oyuncusu, defansif orta saha oyuncusu olmayan ve Bakasetas, Ioannidis ve Mladenovic'in yorgun olduğu bir geri hatla sahaya çıkma yönündeki anlaşılmaz karar, Panathinaikos'un PAOK karşısında aldığı yenilgiye ve şampiyonluk şansının azalmasına mal oldu." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

'AYNAYA BAKIP SORMAK YERİNE...'

Sportime'de yer alan haberde ise "Fatih Terim, PAOK'a kaybetti ve suçu hakeme attı. Terim aynaya bakıp bu dengesiz geri hattı neden düşürdüğünü kendine sormak yerine topu başka yere attı. Başka bir maç için bahaneler aradı. PAOK maçının hakemliğini tartışarak kendi mazeretini oluşturmaya çalıştı." denildi.

 

Yunanistanda Fatih Terime inanılmaz sözler: Aynaya bak

'MAÇIN HAKEMİNE YÜKLENDİ'

NewsIt'te yer alan haberde, "Fatih Terim, Süper Lig play-off ikinci turunda Panathinaikos ile PAOK arasında Avenue'de oynanan maçın hakemliğinden şikayetçiydi. Panathinaikos kendi sahasının avantajını kullanamadı ve PAOK'a Avenue'de 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından Fatih Terim, PAOK'u galibiyetlerinden ötürü tebrik etti ancak maçın hakemine yüklendi." sözleri yer aldı.

Haberin Devamı

'EĞER HAZIMSIZLIĞA NEDEN OLUYORSA...'

Parapolitika'da yer alan haberde ise şu ifadeler kullanıldı: "Eğer yenilgi kendi kendine hazımsızlığa neden oluyorsa, Fatih Terim'in durumunda, PAOK'un Süper Lig play-offları 2. turunda Panathinaikos karşısında aldığı 3-2'lik galibiyet iki kat daha fazla zarar veriyor... Türk koç maçtan sonra çok öfkeliydi, ikinci yarıdaki dört dakikalık uzatma süresi için (sonunda altı dakika oldu) hakem Mikel Redder'i suçladı, "utanç" kelimesini tekrarladı ve "Yunanistan'a böyle hakemler gelecekse, onları hiç getirmemeliyiz" dedi.."

Panathinaikos taraftarından Fatih Terim'e sevgi seli!
YORUM YAZ