MENÜ

Beşiktaş'ın eski yıldızı Saiss’ten veda mesajı!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a transfer olan Faslı stoper Saiss, Siyah-Beyazlı takıma veda ederken çok konuşulacak ifadeler kullandı. Özellikle Şenol Güneş hakkındaki sözleri büyük bir yankı uyandırdı.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Saiss’ten veda mesajı!

Geçen sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton’dan bedelsiz olarak Beşiktaş’a gelen Saiss, 1 sene sonra kulübe 2.8 milyon Euro kazandırarak Arabistan’ın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Beşiktaş’tan Katar kulübü Al Sadd’a transfer olan Romain Saiss, dün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Siyah-Beyazlı taraftarlara veda etti.

Faslı stoper şu ifadeleri kullandı: 

Sevgili Beşiktaş taraftarları, birlikte iyi ve kötü günlerimiz oldu. Yine de stadyumun ve taraftarlarının coşkusunu hep aklımda tutacağım. Sezon boyunca bize koşulsuz destek oldunuz ve bu kulübün neden Türkiye’nin en büyüğü olduğunu gösterdiniz. Kendi nedenlerimden dolayı kariyerime yeni bir kulüpte devam etmeye karar verdim. Türkiye’de ve kulüpte gelişimimde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Güneş sözlerine tepki...

Al Sadd’a 2.5 milyon Euro garanti, 300 bin Euro da bonus karşılığında transfer olan Romain Saiss, önceki gün de Fransız basınına Şenol Güneş’le ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekmişti. Saiss, “Aylarca hiçbir şey söylemedim. Sezon sonuna kadar hep takıma ve kendime odaklandım. Beşiktaş’tan ayrılma kararı aldıysam bunun kulüple, taraftarlarla veya takım arkadaşlarımla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun, teknik direktör Şenol Güneş’ti” demişti. Bu sözlere Siyah-Beyazlı taraftarlardan tepki gelmişti.

Beşiktaşın eski yıldızı Saiss’ten veda mesajı

YORUM YAZ