MENÜ

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a bir transfer çalımı daha! Görüşmeler başladı

Geçtiğimiz günlerde transfer etmeyi çok istediği Zaha'yı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gözler, Serie A devinin yıldızına çevrildi. Sarı-Lacivertli ekip, Tadic'in transferinde büyük bir rekabete girdiği Beşiktaş ile yeniden karşı karşıya geliyor. Yıldız oyuncu için teklifini sunan Fenerbahçe, transferi olumlu sonuçlandırmaya çok yakın. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a bir transfer çalımı daha! Görüşmeler başladı

Sarı-Lacivertli ekip, Tadic'in transferinde büyük bir rekabete girdiği Beşiktaş ile yeniden karşı karşıya geliyor. Yıldız oyuncu için teklifini sunan Fenerbahçe, transferi olumlu sonuçlandırmaya çok yakın ve bu transferin en kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

SAĞ BEKTE SON ADAY ZEKİ ÇELİK

Sarı-Lacivertliler yerli rotasyonunu güçlendirmek için bir süredir Sassuolo ile pazarlık halindeydi. Fenerbahçe, bir başka Milli oyuncu Zeki Çelik’i de takibe aldı. Roma, sağ beke Leeds United’dan Rasmus Kristensen’i transfer etti. Rick Karsdorp ve Bryan Reynolds’a da sahip olan İtalyan ekibinin Zeki’nin ayrılığına yeşil ışık yakabileceği belirtildi. Sarı-Lacivertliler, önce Zeki Çelik’i ikna etmek için çalışacak. Milli oyuncu ‘tamam’ derse Roma ile pazarlıklar başlayacak.

Fenerbahçeden Beşiktaşa bir transfer çalımı daha Görüşmeler başladı

LIVAKOVIC'DE ARABİSTAN ENGELİ

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini bitirme noktasına getirmiş, yıldız file bekçisi Hajduk Split maçından sonra taraftara veda etmişti. Ancak aradan günler geçmesine rağmen bir türlü yeni gelişme yaşanmadı. Bunun nedeninin, Hırvat file bekçisi için Suudi Arabistan’dan iki takımın devreye girmesi olduğu öğrenildi. Buradan gelen tekliflerin, Fenerbahçe’nin Livakovic’e önerdiği maaştan çok daha fazla olduğu kaydedildi. Yönetim bir an önce bu transferi bitirmek için yeniden mesai harcayacak

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Beşiktaşa bir transfer çalımı daha Görüşmeler başladı

TALİSCA BOMBASI

Brezilyalı yıldız, 2016-18 yılları arasında kiralık oynadığı Beşiktaş’taki performansıyla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakmıştı. Talisca’nın adı hemen her transfer döneminde 3 büyüklerle anılıyor. Beşiktaş’ın hayali de 29 yaşındaki oyuncuyu geri döndürmek ama ekonomik koşulları Siyah-Beyazlılar için fazlasıyla zorlayıcı. Ancak Al-Nassr’ın, Talisca’yı göndermek istemesi, Fenerbahçe’yi harekete geçirdi. Sarı-Lacivertliler, Sambacı’nın durumunu yakın takibe aldı. Kadrosuna yeni yabancı yıldızlar almak isteyen Suudi ekibi, kontenjan sıkıntısı yaşadığı için Talisca ile yolları ayırmayı planlıyor. Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor. Eğer transfer kiralık olarak gerçekleşirse, maaşının bir kısmını Al-Nassr’ın ödemesi de gündeme gelebilir.

Fenerbahçeden Beşiktaşa bir transfer çalımı daha Görüşmeler başladı

FENERBAHÇE'DEN BİR ÇALIM DAHA!

Transferde hata yapmak istemeyen Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş verdiği Hırvat yıldız Rebic'i transfer etmeye çok yakın... Sports Mediaset'in haberine göre; Ante Rebic, yaklaşık 7 milyon Euro’ya Fenerbahçe'ye transfer olabilir. Sarı-Lacivertli ekibin teklifine olumlu bakan Hırvat golcü, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Beşiktaşa bir transfer çalımı daha Görüşmeler başladı

REBIC'İN FİKRİ DEĞİŞTİ

Transfer döneminin başlarında da adı Türk kulüpleriyle anılan Rebic, başlarda Süper lig'de oynama ihtimaline sıcak bakmıyordu, ancak Fenerbahçe'nin sunduğu plan ve yeni sezona dair yapacaklarını dinledikten sonra Rebic'in görüşü değişti. Hırvat yıldızın, en kısa süre içerisinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

BÜYÜKLERİ BİRBİRİNE DÜŞÜREN YILDIZLAR!

Fenerbahçeden Beşiktaşa bir transfer çalımı daha Görüşmeler başladı

YORUM YAZ