MENÜ

Beşiktaş'a Talisca şoku! Barcelona'ya önerildi

Al-Nassr forması giyen Anderson Talisca'nın Barcelona'ya önerildiği ve Suudi Arabistan ekibinin transfere onay verebileceği belirtildi.

Beşiktaş'a Talisca şoku! Barcelona'ya önerildi

Kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da sürdüren Anderson Talisca için sürpriz bir iddia geldi. Adı uzun süredir Beşiktaş'la anılan Brezilyalı yıldız için dünya devine önerildiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Haberin Devamı

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

"ÖZLEDİM DEDİ, GEL DEDİM"

Beşiktaş, 2023/24 sezonunda Trendyol Süper Lig'deki ilk maçına Fatih Karagümrük deplasmanında çıktı ve Şenol Güneş'in öğrencileri, 3 puanı Gedson Fernandes'in attığı nefis golle aldı. Mücadelenin ardından konuşan Şenol Güneş Talisca ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Güneş'in açıklamaları şöyle;

Talisca özlediğini söyleyince 'o zaman gel' dedim. Zaten istekler başka gerçekler başka. Şimdi 'renkli-renksiz medyası' diyorlar, siz daha iyi bilirsiniz. Benim yalanım yok, onun da yok. Yönetim başvurdu, onlar da vermeyi düşünmüyor. Yarın ne olur bilemeyiz.

İspanyol basınından Sport'ta yer alan haberde Anderson Talisca'nın Barcelona'ya önerildiği ve Al-Nassr'ın forvet hattına yaptığı takviyelerden dolayı Brezilyalı oyuncuyla yollarını ayırabileceği ifade edildi.

Haberde, Barcelona'nın önceliğinin Joao Cancelo olduğu ve hücum hattına yapılacak takviyenin ikinci planda olduğuna dikkat çekilirken Katalan ekibinin Paris Saint Germain'e Transfer olan Ousmane Dembele'nin yerine bir transfer yapmak istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Talisca şoku Barcelonaya önerildi

Talisca ile Beşiktaş da ilgilenirken Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde Talisca ile görüntülü görüştüğünü ve Brezilyalı yıldızın Beşiktaş'ı özlediğini belirterek gelmek için fedakarlık yapabileceğini ifade etmişti.

Al-Nassr'da 78 maçta süre alan Anderson Talisca, 20 gol ve 4 asist kaydetti.

Beşiktaş formasını 2 sezon giyen Brezilyalı oyuncu, 80 maçta forma giyerken 37 gol ve 14 asist üretti.

Beşiktaşa Talisca şoku Barcelonaya önerildi

YORUM YAZ