MENÜ

Salih Uçan'a transfer teklifi! İşte Beşiktaş'ın istediği bonservis

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon ve bu sezon başında gösterdiği performansla dikkat çeken Salih Uçan'la ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların tecrübeli orta sahasına İtalya'dan talip çıktığı öne sürüldü.

Salih Uçan'a transfer teklifi! İşte Beşiktaş'ın istediği bonservis

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta gösterdiği performansla beğeni kazanan Salih Uçan'a talip çıktığı iddia edildi. Tecrübeli orta sahayı kadrosuna katmak isteyen İtalyan ekibi belli oldu.

Haberin Devamı

Öte yandan Beşiktaş'ın Salih Uçan için istediği bonservis bedeli de netlik kazandı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BEŞİKTAŞ'A BEDELSİZ GELDİ

Marmaris Belediye Gençlikspor altyapısında futbola başlayan Salih Uçan daha sonra Bucaspor, Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli, Alanyaspor ve Başakşehir formaları giydi. Siyah-beyazlılar, 2021-2022 sezonu başında kadrosuna kattığı Salih Uçan için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi.

Salih Uçana transfer teklifi İşte Beşiktaşın istediği bonservis

SEZONA FORMDA BAŞLADI

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı maçlarda Salih Uçan'ın performansı dikkat çekti. Tecrübeli orta saha, siyah-beyazlıların oynadığı 3 resmi maçta da şans buldu. Salih Uçan bu müsabakalarda 1 gol ile 2 asist üretti.

GENOA TALİP OLDU

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre; Genoa, Salih Uçan'ı transfer etmek için çalışmalara başladı. Çizme ekibinin tecrübeli orta sahayı kadrosuna dahil etmek istediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Salih Uçan için beklediği bonservis bedeli de haberde yer aldı. Siyah-beyazlıların tecrübeli orta saha için 3 milyon 500 bin euro talep ettiği aktarıldı.

Salih Uçana transfer teklifi İşte Beşiktaşın istediği bonservis

Salih Uçan'ın Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 29 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 4 milyon 700 bin euro. Salih Uçan, A Milli Futbol Takımı'nda 2 maça çıktı.

Salih Uçan kariyeri boyunca şu başarılara imza attı:

1 - Süper Lig (Fenerbahçe)
1 - Türkiye Kupası (Fenerbahçe)
1 - Türkiye Süper Kupası (Beşiktaş)

Salih Uçana transfer teklifi İşte Beşiktaşın istediği bonservis

YORUM YAZ