MENÜ

Beşiktaş Yönetimi'nden Samsunspor maçı sonrası olağanüstü toplantı kararı!

Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor'u konuk etti. 1-1'lik skorla sona eren maçta siyah-beyazlı ekibin taraftarları, Başkan Hasan Arat ve teknik direktör Fernando Santos'u istifaya davet etti. Bu olayın ardından Beşiktaş Yönetimi, maçın ardından olağanüstü toplantıda bir araya geldi.

Beşiktaş Yönetimi'nden Samsunspor maçı sonrası olağanüstü toplantı kararı!

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Samsunspor kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın sonunda siyah-beyazlı takımın taraftarları, 1-1 girilen son dakikalarda da Portekizli teknik adama yönelik, "Fernando Santos istifa" ve "Hasan Arat istifa" tezahüratında bulundu. Maçın ardından Beşiktaş Yönetimi, maçın ardından olağanüstü toplantıda bir araya geldi.

Haberin Devamı

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Beşiktaş yönetimi olağanüstü toplandı. Fernando Santos için kupayı bekleyelim görüşü ortadan kalktı. Portekizli hocayla yol ayrımı tek madde.

GALİBİYET HASRETİ 5 MAÇA ÇIKTI

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla siyah-beyazlıların ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Ligde çıktığı son 5 müsabakada 3 mağlubiyet alan Kartal, 2 kez de berabere kaldı. Siyah-beyazlılar bu süreçte Galatasaray, Gaziantep FK ve Antalyaspor’a mağlup olurken, Başakşehir ve Samsunspor ile yenişemedi.

Beşiktaş söz konusu maçlarda rakip fileleri 3 kez havalandırırken, kalesinde de 7 gol gördü.

Beşiktaş Yönetiminden Samsunspor maçı sonrası olağanüstü toplantı kararı

İSTİFA ÇAĞRISI

Haberin Devamı

Beşiktaşlı taraftarlar, maçın son dakikalarında Başkan Hasan Arat'a ve Fernando Santos'a tepki gösterdi. Siyah-beyazlı tribünler, 1-1 girilen son bölümde, "Fernando Santos istifa", "Hasan Arat istifa"  tezahüratlarıyla tepkide bulundu.

SANTOS'UN KARNESİ

Beşiktaş'ta taraftarların tepki gösterdiği Santos, siyah-beyazlıların başında 16 maça çıktı.

Beşiktaş, Santos yönetimindeki 16 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş Yönetiminden Samsunspor maçı sonrası olağanüstü toplantı kararı

YORUM YAZ