MENÜ

Yunan taraftarlardan Edin Dzeko'ya büyük şok! Organizasyon başlattılar

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'a 3-2'lik skrola mağlup oldu. Karşılaşmada sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcu Edin Dzeko, Yunan taraftarların kendisine gösterdiği tepkiye formasında yer alan Türk bayrağını göstererek cevap vermişti. Yunan taraftarlar, Dzeko için akla gelmeyecek bir organizasyonu başlattı.

Yunan taraftarlardan Edin Dzeko'ya büyük şok! Organizasyon başlattılar

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu maçın ilk yarısında hakemin kararı sonrası tribünlerden tepki gören Edin Dzeko, Yunan taraftarlara formasında bulunan Türk bayrağı ile cevap vermişti. Bu hamle Yunan taraftarları çılgına çevirdi ve Bosna Hersekli futbolcu için akılalmaz bir organizasyon başlattılar.

Haberin Devamı
Olympiakos - Fenerbahçe maçı (VİDEO)

TUR İSTANBUL'A KALDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Olympiakos'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler, Olympiakos karşısında galibiyet hesapları yapıyordu. Mücadelede Olympiakos 3-0 öne geçmesine rağmen temsilcimiz, skoru Tadic ve İrfan Can'ın golleriyle 3-2'ye getirdi ve mücadelede bu skorla tamamlandı.

Yunan taraftarlardan Edin Dzekoya büyük şok Organizasyon başlattılar

DZEKO'DAN TÜRK BAYRAKLI CEVAP

Müsabakanın 34. dakikasında Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko rakip ceza sahası bölgesinde yerde kaldı. Bosna Hersekli santrfor bu pozisyonda faul bekledi. Hakem Sandro Scharer bu pozisyonda oyunu bir süre durdurdu. Hakemin faul vermemesi sonrası Edin Dzeko çok sinirlendi ve yıldız futbolcu sinirli bir şekilde kenara geldi.

Haberin Devamı

Bu sırada Yunan tribünlerinde ıslık sesleri yükseldi. Oyunun yeniden hareketlenmesi sonrası Edin Dzeko tekrar oyun alanına girdi. Bosna Hersekli futbolcuya tribünlerin tepkisi devam etti.

Yunan taraftarlardan Edin Dzekoya büyük şok Organizasyon başlattılar

Edin Dzeko, Yunan taraftarların kendisine gösterdiği tepkiye dikkat çeken bir cevap verdi. Bosna Hersekli forvetin formasında yer alan Türk bayrağını Yunan taraftarlara gösterdi.

YUNANLAR ÇILDIRDI

Sports Digitale'in haberine göre; Olympiakos taraftarı, Edin Dzeko'nun sahibi olduğu Dubrovnik kentinde bulunan 'Restaurant Ezza' hakkında TripAdvisor'da kötü yorumda bulunma ve düşük puan verme organizasyonu başlattı.

Yunan taraftarlardan Edin Dzekoya büyük şok Organizasyon başlattılar

YORUM YAZ