MENÜ

Beşiktaş revire döndü! Aboubakar'dan sonra bir yıldız daha

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar şoku yaşanırken Valentin Rosier'den de kötü haber geldi.

Beşiktaş revire döndü! Aboubakar'dan sonra bir yıldız daha

Kara Kartal, seçim süreci ve alınan kötü sonuçların etkisi içindeyken bir de peş peşe gelen sakatlıklarla boğuşuyor... Son olarak dün Beşiktaş Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada iki yıldız oyuncusu Arthur Masuaku ve Omar Colley’in sakatlandığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

STOPERDE YEDEK KALMADI

Beşiktaş’ta, Omar Colley’in de sakatlanmasıyla beraber stoper rotasyonundaki eksik oyuncu sayısı 4’e yükseldi. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın yanı sıra, Daniel Amartey’in sakatlıkları bulunuyordu. Omar Colley’in de sakatlanmasıyla beraber bu sayı 4’e yükseldi.

Beşiktaş revire döndü Aboubakardan sonra bir yıldız daha

BİR KÖTÜ HABER DE ABOUBAKAR'DAN

Yarın sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek olan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar şoku yaşanıyor. Kamerunlu yıldızın karın ağrısı ve yüksek ateş nedeniyle tedavi gördüğü açıklandı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Siyah - beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Futbol A Takımımızın 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde geçirmiştir. Aboubakar’ın tanı ve tedavi süreci devam etmektedir."

Haberin Devamı

ROSİER KADRODAN ÇIKARILDI

Gaziantep FK maçı öncesinde Aboubakar'ın ardından Rosier'den de kötü haber geldi. Fransız yıldızın yüksek ateş ve üst solunum enfeksiyonu nedeniyle tedavi gördüğü açıklandı.

Beşiktaş revire döndü Aboubakardan sonra bir yıldız daha

Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklama şöyle;

Futbol A Takımımızın bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde sporcumuz Valentin Rosier’in yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmış olup 30 Ekim tarihinde Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında oynayacağımız Gaziantep FK maçı kadrosundan çıkarılmıştır.

Valentin Rosier’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Bodo/Glimt - Beşiktaş maçı (VİDEO)

Beşiktaş revire döndü Aboubakardan sonra bir yıldız daha

YORUM YAZ