MENÜ

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası belli oldu! Burak Yılmaz kararını verdi

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş'ta gözler, Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Gaziantep FK maçına çevrildi. Kritik mücadele öncesinde hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, 10 numara pozisyonunda oynayacak yıldız belli oldu. Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, iki yıldızı bir arada oynatmak için kararını verdi. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası belli oldu! Burak Yılmaz kararını verdi

Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta mutlak hedef 3 puan... Taktik idmanlarıyla etkili bir oyun planlayan Burak Yılmaz, takımın yıldızlarını bir arada oynatmak için yeni 10 numarasını belirledi. Daha önce de bu pozisyonda oynayan yıldız ismin, Siyah-Beyazlı ekibe olumlu katkı vermesi bekleniyor. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

 Tüm gözler Gaziantep’te!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Gaziantep FK ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarına, dün sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. İdman, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Burak Yılmaz’ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, salonda aktivasyon çalışmasıyla başladı. Koşu ve pas çalışmasının ardından elle yapılan çift kale maçla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Beşiktaşın yeni 10 numarası belli oldu Burak Yılmaz kararını verdi

Beşiktaş’tan özel hazırlık...

Kara Kartal’da sular durulmuyor. Şenol Güneş’in istifası, Ahmet Nur Çebi’nin genel kurul kararı almasının üstüne takımın aldığı mağlubiyetlerin ardından tepkiler büyümeye devam ediyor. Taraftarların yarın oynanacak Gaziantep FK karşılaşmasında Tüpraş Stadı’nda protesto yapacağı iddia edildi. Hem statta hem de çevresinde yoğun bir tepki olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yeni 10 numarası belli oldu Burak Yılmaz kararını verdi

Beşiktaş'ın yeni 10 numarası!

Ligde yarın oynanacak Gaziantep maçı öncesinde teknik sorumlu Burak Yılmaz, takımını taktik idmanıyla hazırlıyor. Teknik ekibin son antrenmanda Rachid Ghezzal’ı 10 numarada denediği bildirildi. Antrenmanda Milot Rashica sağ, Cenk Tosun sol kanatta oynatıldı. 10 numara oynama özelliği de olan Ghezzal, daha önce de bu pozisyonda görev yapmıştı. Teknik ekibin, hem Rashica’yı hem Ghezzal’ı aynı anda oynatmak için böyle bir plan yaptığı bildirildi.

Beşiktaşın yeni 10 numarası belli oldu Burak Yılmaz kararını verdi

Daha önce de görev yaptı 

Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından Rachid Ghezzal, daha önce Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Valerien Ismaël yönetiminde 10 numara pozisyonunda görev yapmıştı. Cezayirli yıldızın, kanat bölgesinde oynamaktan daha mutlu olduğu ve daha etkili performans ortaya koyduğu bilinse de Burak Yılmaz'ın, elindeki tüm kozları sahaya sürmesi açısından böyle bir karar alacağı ifade ediliyor. Ghezzal'in bu bilinçle, mücadelede etkili bir oyun oynaması bekleniyor.

Beşiktaşın yeni 10 numarası belli oldu Burak Yılmaz kararını verdi

YORUM YAZ