MENÜ

Beşiktaş için transferde sıcak saatler!

Yeni sezonda da güçlü bir kadro kurmak isteyen ve lige şampiyonluk iddiasıyla girmek isteyen Beşiktaş'ta transfer hareketliliği devam ediyor.

Beşiktaş için transferde sıcak saatler!

Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, birçok ismin transferini bitirmek için büyük çaba sarf ediyor.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş'ın gündeminde yer alan isimler ve transfer sürecinde yaşanan gelişmeler...

Halil Dervişoğlu için 1 milyon Euro

Premier Lig’de Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu için görüşmeler başladı. Beşiktaş, İngiliz ekibi ile 1 yıl sözleşmesi kalan 23 yaşındaki santrfor için yüksek bir bonservis bedeli ödemek istemiyor. Siyah-Beyazlılar, kadrosuna katmak istediği Halil Dervişoğlu için kulübüne son olarak 1 milyon Euro teklif etti.

Beşiktaş için transferde sıcak saatler

Ada ekibi teklifi kabul etmesi halinde 23 yaşındaki forvet, Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Daha önce Süper Lig’de Galatasaray’da forma giyen Halil, 15 kez görev yaptığı A Milli Takım’da 6 gol attı. Geçen sezon Championship ekiplerinden Burnley’e kiralanan ve sadece 8 maçta süre alabilen Milli oyuncu 1 gol attı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A BEKLİYOR

Kondogbia transferinde çifte rakip

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Atletico Madridli Geoffrey Kondogbia’da Siyah-Beyazlılar’a rakip çıktı. İspanyol basınının haberine göre West Ham United ve Lyon oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Madrid ekibinin ise oyuncudan 8 milyon Euro’luk bir bonservis beklentisi bulunuyor.

Beşiktaş için transferde sıcak saatler

James Rodriguez seçimini yaptı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda istediği performansı sergileyemeyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Siyah-Beyazlılar’ın 10 numara bölgesine yapmayı planladığı transfer, taraftarları heyecanlandırdı. Ancak kulüp yönetimi uzun zamandır peşinde olduğu yıldız futbolcudan beklenmedik bir yanıt aldı. Olympiakos’da forma giyen Kolombiyalı yıldız futbolcu James Rodriguez, Beşiktaş’ın listesinde bulunan gözde isimlerden biriydi. Tecrübeli oyuncu ile Beşiktaş ve Botafogo ilgileniyordu. Arjantin basınında çıkan haberlere göre tecrübeli oyuncu, Boca Juniors’ı tercih etti.

Muleka’nın bedeli 4.5 milyon Euro

Kara Kartal, geçen sezonun başında Standart Liege’den 3 milyon 350 bin Euro karşılığında alınan Jackson Muleka ile yolları ayırmak istiyor. 23 yaşındaki oyuncu performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Hem Valerien Ismael hem de Şenol Güneş’in sisteminde uyum sağlamakta zorlanan Muleka için ayrılık ihtimali iyice güçlendi. Arap Yarımadası’ndan teklifler alan oyuncu için yönetim, 4.5 milyon Euro talep ediyor.

Haberin Devamı

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaş için transferde sıcak saatler

YORUM YAZ