MENÜ

Beşiktaş, Galatasaray'ın eski yıldızı Rashica'yı resmen açıkladı! Maliyeti belli oldu

Siyah-Beyazlılar, transferde bombayı patlattı. Yönetim, Norwich City’den Milot Rashica’ı resmen duyurdu. Kartal, yeni transferini sosyal medyadan paylaştığı bir videoyla duyururken Kosovalı yıldızın maliyeti de belli oldu.

Beşiktaş, Galatasaray'ın eski yıldızı Rashica'yı resmen açıkladı! Maliyeti belli oldu

Siyah-Beyazlılar, transferde bombayı patlattı. Yönetim, Norwich City’den Milot Rashica’ı resmen duyurdu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasını giyen Rashica'nın transferi resmen tamamlandı. 

Haberin Devamı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın formasını giyen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Rashica için görüşmelere başladı. Temaslar çok hızlı şekilde ilerlerken yıldız oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde açıklanması beklenirken Beşiktaş, transferi KAP'a bildirdi. 

Beşiktaş, Galatasarayın eski yıldızı Rashicayı resmen açıkladı Maliyeti belli oldu

GALATASARAY  DA İSTİYORDU

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Galatasaray taraftarını memnun eden Rashica, sezon sonunda takımına geri dönmüştü. Sarı-Kırmızılılar'ın transferi için yoğun mesai harcadığı Arnavut futbolcu da Galatasaray'da oynamak istediğini iletmişti. 

REST ÇEKMİŞTİ

Galatasaray, geçen sezon kiralık oynattığı Milot Rashica’nın bonservisini satın almak için Norwich City ile görüşmelerini sürdürürken, Kosovalı futbolcudan yeni bir hamle daha gelmişti. Milot Rashica, Galatasaray'a transfer olmak için bir kez daha rest çekmişti.

Haberin Devamı

TEKLİF YAPILMIŞTI

Transferinde kolaylık sağlanması için kulüp yöneticileriyle tekrar görüşen Rashica, “Ben, Galatasaray’la anlaştım. Kariyerime Türkiye’de devam etmek istiyorum” diyerek Norwich City’nin 8 milyon Euro istediği Rashica için Galatasaray 5 milyon Euro teklif etmişti.

KADROYA ALINMAMIŞTI

Milot Rashica, Norwich City - Southampton maçı kadrosunda yer almamıştı.

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ısrarla kadrosunda görmek istediği yıldız oyuncu Rashica için Beşiktaş sürpriz bir şekilde devreye girdi. Siyah-Beyazlı ekip, Kosovalı yıldızı transfer etmek için kulübüyle görüşmelere başlarken bugün Rahica transferini resmen açıkladı.

GÖRÜŞMELER RESMEN BAŞLAMIŞTI

Milot Rashica, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerilmişti. Kulüp, Kosovalı kanat oyuncusunu değerlendiriyordu. Beşiktaş-Milot Rashica-Norwich arasında yoğun bir görüşme trafiği vardı. İki kulüp arasındaki resmi görüşmeler başladı. Temaslar, hızlı bir şekilde ilerledi ve bugün sonuçlandı.

Beşiktaş, Galatasarayın eski yıldızı Rashicayı resmen açıkladı Maliyeti belli oldu



BEŞİKTAŞ RASHİCA'YI KAP'A BİLDİRDİ

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Norwich City FC ile görüşmelere başlanmıştır.

Haberin Devamı

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Beşiktaş, paylaştığı videoya şu notu düştü:

"İstanbul Boğazı'nın en güzel yerinde, huzur içinde. Hoş geldin Rashica"

İşte Rashica'nın maliyeti! Beşiktaş'tan açıklama:

"Profesyonel futbolcu Milot Rashica transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Norwich City FC kulübüne toplam transfer bedeli olarak 5.250.000 Avro ödenecektir.  Oyuncu ile 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 4 sezon için anlaşmaya varılmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Beşiktaş, Galatasarayın eski yıldızı Rashicayı resmen açıkladı Maliyeti belli oldu

YORUM YAZ