MENÜ

Beşiktaş'ta Amartey'den Çağlar Söyüncü, Ghezzal ve Aboubakar itirafı!

Beşiktaş'ın Premier Lig ekibi Leicester City'den kadrosuna kattığı Daniel Amartey, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile yarın Vodafone Park’ta karşılaşacak maçtan önce konuştu. Beşiktaş'a transfer olduğu süreçte yaşadıklarından bahsederken fikir aldığı futbolcuları da paylaştı.

Beşiktaş'ta Amartey'den Çağlar Söyüncü, Ghezzal ve Aboubakar itirafı!

Beşiktaş'ın Premier Lig ekibi Leicester City'den kadrosuna kattığı Daniel Amartey, Beşiktaş'a transfer olduğu süreçte yaşadıklarından bahsederken fikir aldığı futbolcuları da paylaştı. Amartey, takımdaki aile kavramına da değinmeyi ihmal etmedi.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş'ın yeni yıldızı Amartey'in açıklamaları:

“Büyük bir kulüpteyim. İlk maçı oynadık. İyi bir rakibe karşı zor bir maç olacak. Hocamızı dinleyeceğiz. Disiplinli bir oyun oynayıp galip gelmeye çalışacağız."

"ÇAĞLAR, KULÜPLE İLGİLİ ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİ"

Çağlar ile gelmeden önce konuştum. Kulüple ilgili çok güzel şeyler söyledi bana. Buraya gelmenin iyi bir karar olacağını söyledi. Kendisi çok iyi bir insan. Rachid ile de tabii ki konuştum. Üzerimden kulüp hakkında olumlu etkiler bıraktı.

“HANGİ MEVKİİDE İHTİYAÇ DUYULURSA ORADA OYNARIM”

“Bek ya da stoper oynamak benim için fark etmez. Her mevkii de oynayabilirim. Hocamızın istediği doğrultuda hangi mevkii de ihtiyaç varsa orada oynarım. Benim tek yapmam gereken hocamın istediklerine hazır olmak.” 

“AFRİKALI OYUNCULARIN FAZLA OLMASI, UYUM SÜRECİMİ KOLAYLAŞTIRDI”

Bu durum, tabii ki işleri kolaylaştırdı. Takıma geldiğimde adaptasyon sürecimi daha da kısalttığını söyleyebilirim. Başka ülkelerden geliyoruz ama hepimiz Afrikalıyız. Bunu tüm takım için söyleyebilirim. Evimizden uzakta başka bir evde gibi hissediyorum. Bütün arkadaşlarım geldiğimden beri bana çok destek verdiler.

Beşiktaşta Amarteyden Çağlar Söyüncü, Ghezzal ve Aboubakar itirafı

YORUM YAZ