MENÜ

Barcelona'nın 4 yıldızı Beşiktaş'ın yolunu tutacak!

Gelecek sezon şampiyonluk için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş birçok isimle ilgilenirken yıldız isimler gündeme geliyor. İki sezondur şampiyonluktan uzak kalan ve taraftarlarını üzen Beşiktaş gelecek sezon için Şenol Güneş önderliğinde transfer harekatına başlarken Barcelona'dan önemli isimler gündeme geldi.

Barcelona'nın 4 yıldızı Beşiktaş'ın yolunu tutacak!

Kadroyu güçlendirmek için birçok isimle ilgilenen siyah beyazlılarda gündeme önemli isimler geliyor. Hücum hattı, orta saha ve defansta eksik yerlere oyuncu bakan Beşiktaş'ta şu an iki önemli isim gündemde.

Haberin Devamı

YUSUF YAZICI VE GEOFFREY KONDOGBIA

Orta sahada hücum ve defans için önemli isimlerin gündeme geldiği Beşiktaş'ta hücum tarafı için Yusuf Yazıcı gündeme geldi. Bonservisi Lille'de olan ve sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı için yönetim Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda harekete geçti.
Savunma yönü için de Atletico Madrid'den Geoffrey Kondogbia ile ilgilenen Beşiktaş şartları zorluyor.

BARCELONA'DAN ÖNEMLİ İSİMLER

Relevo'nun yaptığı habere göre Beşiktaş'tan Ceyhun Kazancı Barcelona yönetimi ile bir araya geldi. Katalan devinden ayrılacak olan birçok oyuncunun geleceği hakkında görüşen Kazancı takıma yıldız isimler kazandırmak istiyor.

Barcelonanın 4 yıldızı Beşiktaşın yolunu tutacak

İLK ADAY UMTITI

Stoper takviyesi yapmak Beşiktaş aynı zamanda Saiss'in ayrılık ihtimaline de önlem almak istiyor. Sezonu kiralık olarak Lecce'de geçiren Fransız stoper Samuel Umtiti Barcelona'dan kesin olarak ayrılacak ancak İtalya'da da geri dönmeyecek. Bu gelişmeler doğrultusunda Beşiktaş oyuncunun durumunu araştırmaya başladı. Umtiti yanında Alex Collado ve Sergino Dest de gündeme gelirken Beşiktaş birçok isimle ilgilenmeye başladı.

Haberin Devamı

Barcelonanın 4 yıldızı Beşiktaşın yolunu tutacak

SON ADAY FRANCK KESSIE

Geçen sezon Milan'dan bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer olan Franck Kessie'nin takımdan ayrılması bekleniyor. İngiltere'den oyuncuyla ilgilenen takımlar olurken Franck Kessie'nin yüksek maaşı ve takımdan ayrılmak istemeyişi durumu zorlaştırıyor. Beşiktaş da oyuncunun durumunu yakından takip ederken siyah beyazlılar ile Barcelona arasındaki görüşmelerden nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Barcelonanın 4 yıldızı Beşiktaşın yolunu tutacak

YORUM YAZ