MENÜ

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusuna Fransa'dan kanca!

Süper Lig'den sezonu üçüncü olarak tamamlayan ve gelecek sezon için şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmayı hedefleleyen Beşiktaş transfer çalışmalarına başladı. Kadroyu güçlendirmek için birçok isimle ilgilenen Beşiktaş'ta önemli isimler gündeme gelirken ayrılacak futbolcular da belli olmaya başladı ve bir yıldıza Fransa'dan haber geldi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusuna Fransa'dan kanca!

Ekim ayında Valerien Ismael ile yolların ayrılıp Şenol Güneş'in tekrar göreve geldiği Beşiktaş'ta sezon sonuna kadar birçok şey değişti. Kadrodaki oyunculardan sisteme kadar birçok parametrenin değiştiği Beşiktaş'ta işler yoluna girdi.

Haberin Devamı

ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Ligin ilk yarısında galibiyet serisi yakalamakta sorun yaşayan ve üst üste puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, Şenol Güneş önderliğinde seriler yakaladı. İkinci yarıdaki derbilerden de galip gelen Beşiktaş ligi üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Konferans Ligi'ne gitmeye hak kazandı.

Beşiktaşın yıldız futbolcusuna Fransadan kanca

GELECEK SEZON HAZIRLIKLARI

Gelecek sezonun kadro hazırlıklarını da yapan Beşiktaş'ta devre arasında takıma yeni isimler katıldı. Amir Hadziahmetovic, Omar Coley, Onur Bulut, Vincent Aboubakar, ve Alexandru Maxim takıma katılırken oyunculardan önemli katkı alındı.

Beşiktaşın yıldız futbolcusuna Fransadan kanca

YILDIZ İSİMLER

Ligin tamamlanmasıyla da yeni isimler için harekete geçen Beşiktaş'ta önemli isimler gündeme geldi. Ön libero için Geoffrey Kondogbia zorlanırken hücum hattı için de Yusuf Yazıcı ismi ön plana çıktı. Beşiktaş Yönetimi Şenol Güneş'in talebi üzerine Fransız ekibi ile irtibata geçti. Lille'de 1 senelik kontratı bulunan Milli futbolcunun kiralanması ve yıllık ücretinin ödenmesi konusunda bir öneri yapıldı.

Haberin Devamı

Transferde sağ stoper, iki kanat oyuncusu, bir merkez orta saha ve 10 numara takviyeleri gerçekleştirmek isteyen Beşiktaş arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaşın yıldız futbolcusuna Fransadan kanca

AYRILMAK ÜZERELER

Takımdan ayrılacak olan isimler de belli oldu. Welinton, N'Koudou ve futbolu bırakma kararı alan Atiba'nın sözleşmeleri biterken, kiralık sözleşmeleri sona eren Dele Alli ile Alexandru Maxim takımdan ayrıldı.

Tayfur Bingöl'ün de kiralık sözleşmesi sona ererken Beşiktaş'ın Alanyaspor ile görüşmesi bekleniyor. Aynı zamanda Nathan Redmond'un da siyah beyazlılar ile sözleşmesi biterken yönetim oyuncu ile görüşme halinde.

Beşiktaşın yıldız futbolcusuna Fransadan kanca

MARSILYA'DAN KANCA

Sezon başında Beşiktaş'ın bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Faslı stoper Romain Saiss'e teklif geldi. Sezon içerisinde oyuncunun ayrılığı sık sık gündeme gelirken RMC'nin yaptığı habere göre Olympique de Marseille, Romain Saïss'i kadrosuna katmak istiyor. Saiss de Marsilya'yı isterken transferin 4 milyon Euro altına yapılma ihtimali bulunmakta.

Safa Can Konuksever'in haberine göre transfer görüşmesi yapmak için Beşiktaş'tan izin alan Romain Saiss, Marsilya ile büyük oranda anlaştı. Kulüpler arasında bonservis pazarlığı sürüyor.

Haberin Devamı

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşın yıldız futbolcusuna Fransadan kanca

YORUM YAZ