MENÜ

Avrupa'nın dev ekipleri, Beşiktaş'ın 17'lik mücevherine kancayı taktı!

Avrupa'dan birçok talibi olduğu belirtilen Beşiktaş'ın 17'lik genç yeteneğine, Almanya'dan dev ekiplerin talip olduğu aktarıldı. Özellikle Alman ekipleri, rotayı genç yıldıza çevirdi. İşte detaylar...

Avrupa'nın dev ekipleri, Beşiktaş'ın 17'lik mücevherine kancayı taktı!

Özellikle Avrupa'dan birçok talibi olduğu belirtilen Beşiktaş'ın 17'lik genç yeteneğine, Almanya'dan dev ekiplerin talip olduğu aktarıldı. Alman ekipleri, rotayı genç yıldıza çevirdi. Daha şimdiden bu transferi bitirmek için çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyorlar.

Haberin Devamı

RONALDO VE MESSİ'YE KAFA TUTUYOR!

BEŞİKTAŞ'IN MÜCEVHERİ 

Alman Fussball Europa'nın haberine göre; Şahin Kalınsazlıoğlu, Beşiktaş gençlik akademisinde, futbolcu simsarlarının şimdiden göz kamaştırıcı bir gelecek öngördüğü genç oyunculardan biri olduğunun bilgisi verildi. Bu nedenle, çok sayıda kulübün yetenekli oyuncu hakkında bilgi edinmesinin şaşırtıcı olmadığı aktarıldı. 

DEV KULÜPLER PEŞİNDE

Andre Oechsner imzalı haberde yer alan ifadelere göre; Şahin yıllardır Beşiktaş Akademisi'nde. 17 yaşındaki oyuncu, İstanbul'un en iyi kulübünün gençliğindeki en büyük elmaslardan biri olarak kabul ediliyor. Avrupa futbolundan edinilen bilgilere göre FC Schalke 04, SC Freiburg, Mainz 05 ve TSG Hoffenheim, Kalınsazlıoğlu hakkında bilgi aldı. Ayrıca; Sassuolo, FC Empoli ve FC Bologna gibi takımlar da oyuncuyla ilgileniyor. Türk futbol yeteneği için henüz somut teklifler yapılmadı. Ancak, yüksek talep nedeniyle, bu hızla değişebilir.

Haberin Devamı

Avrupanın dev ekipleri, Beşiktaşın 17lik mücevherine kancayı taktı

Şahin Kalınsazlıoğlu yıllardır Beşiktaş Akademisi'nde futbol oynuyor. 17 yaşındaki oyuncu, şu anda Beşiktaş'ın gelecek vadeden futbolcuları arasındaki yerini aldı. Bu nedenle, böyle bir yeteneğe Avrupa'dan teklifler gelmesi de çok şaşırtıcı değil. 

ÖZELLİKLERİ NASIL?

Şahin Kalinsazlıoğlu, liderlik özelliklerine sahip ve aynı zamanda mücadelelerde güçlü kalmasını sağlayan çok iyi bir fiziğe sahip, zeki ve taktiksel olarak çok iyi eğitilmiş bir defansif orta saha oyuncusu olarak profesyonel çevrelerde büyük övgüler alıyor.

Kalınsazlıoğlu geçen sezon Beşiktaş U19 forması giydi ve tek bir maç bile kaçırmadı. İstanbul genç takımı şampiyonluğunu, az farkla kaçırdılar. Şahin Kalınsazlıoğlu, U-17 takımında da oynayabilecekken U-19 takımının en dikkat çekici oyuncularından birisi oldu.

ŞENOL GÜNEŞ'İN PLANLARINDA VAR

Şahin Kalınsazlıoğlu, Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'in de dikkatini çekmeyi başardı ve tecrübeli teknik direktör, Şahin'i önümüzdeki sezonun kadro planlamasında düşünüyor. 

Avrupanın dev ekipleri, Beşiktaşın 17lik mücevherine kancayı taktı

YORUM YAZ