MENÜ

Beşiktaş maçını tribünlerden takip eden kadın taraftarlardan ortak mesaj!

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur ilk maçında Anagold 24Erzincanspor'u konuk eden Beşiktaş, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü sebebiyle, mücadeleyi kadın taraftarlara ücretsiz hale getirdi. Siyah-beyazlı kulüpten mücadelenin ücretsiz olacağının açıklanmasının ardından Beşiktaşlı kadın taraftarlar da stattaki yerlerini aldılar.

Mücadeleyi tribünden takip edecek kadın taraftarlar, stadyumlarda daha fazla kadın futbolseverin yer alması için tribünlerdeki küfürlerin son bulması gerektiğini ifade etti. Beşiktaş Kulübü?nün dünyadaki değerlere önem verdiğinin altını çizen taraftalar, durumun diğer kulüpler tarafından örnek alınması gerektiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulübün toplumsal konularda her zaman öncelik ettiğini ifade eden bir kadın taraftar, "Daha önce stadyumda maç izleme şansım olmamıştı. Bugün kulüpten yapılan duyuruyu gördükten sonra çocuklarımı dershaneden alıp maça geldim. Böyle bir fırsatı bize verdikleri için Beşiktaş Kulübü ve çalışanlarına teşekkür ederim" diye konuştu.

"KADINLARIN MAÇA GELMELERİNİ CANİ GÖNÜLDEN İSTERİM"

Daha önce de maçları tribünden takip ettiğini belirten başka bir kadın taraftar ise, "Böyle bir etkinlikte yer almak istedim. Bunun için maça geldim. Kadınlar küfürden uzak durdukları için maçlara gelmiyorlar. Ancak kadınların da maçlara gelmesini cani gönülden isterim" dedi.

YORUM YAZ