MENÜ

Bernabeu'da dev buluşma!

Real Madrid Başkanı Perez, Bernabeu Stadı'nda ünlü oyuncu menaceri Jorge Mendes'le buluştu. İddiaya göre görüşmenin iki ana maddesi vardı; ilki Monaco'dan Radamel Falcao'nun alınması, ikincisi ise Di Maria'nın PSG'ye satılması...

Bernabeu'da dev buluşma!

İspanya’da ve Avrupa’da sezona damgasını vurmak isteyen Real Madrid, flaş transferlerine bir yenisini daha eklemek için harekete geçti. Bu sezon şu ana kadar kadrosuna Monaco’dan James Rodriguez, Bayern Münih’ten Toni Kroos ve Levante’den de kaleci Keylor Navas’ı katan Los Galacticos’ta Başkan Florentino Perez, dün Santiago Bernabeu Stadı’nda ünlü oyuncu menaceri Jorge Mendes’le bir araya geldi. Cristiano Ronaldo’nun yanı sıra birçok ünlü futbolcunun da temsilcisi olan Mendes’le yemekte görüşen Perez’in bu gizli buluşması, İspanyol basını tarafından görüntülendi. Transferin masaya yatırıldığı görüşmede Perez’in, Mendes’ten, Monaco’da forma giyen futbolcusu Radamel Falcao’yu istediği ve bu konuda kendisinden yardım talebinde bulunduğu bildirildi.

Bütçe 60 milyon Euro

Mutlaka takıma bir forvet almak isteyen Eflatun-Beyazlılar’ın, 60 milyon Euro’luk bir bütçeyi kasada hazır tuttuğu ifade edildi. Falcao’nun alınmasının yanı sıra Rodriguez’in gelmesiyle ilk 11’de forma giymesine zor gözüyle bakılan Angel Di Maria’nın da, PSG’ye transferindeki son pürüzlerin giderildiği öğrenildi. Mendes’in, hem Di Maria hem de Falcao’nun transferleri konusunda kulüplerle görüşmelere başladığı ve en kısa zamanda olumlu bir sonuçla bu işi bitireceği öne sürüldü. Bu arada Real, yeni transferi Navas’ı taraftarlarına ve basına tanıttı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ