MENÜ

"Beraberlik kötü bir sonuç olur"

İspanya 1. Futbol Ligi'nde yarın akşam oynanacak Real Madrid-Barcelona maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Real Madrid teknik direktörü Manuel Pellegrini, "Real Madrid asla başka takımın futboluna bağlı oynamadı" dedi.

"Beraberlik kötü bir sonuç olur"

Pellegrini, başkalarının farklı yorumları olsa da 3 puanı alacaklarına güvendiğini belirterek, "Beraberlik kötü bir sonuç olur" değerlendirmesini yaptı.

İstatistiklere göre Barcelona’nın dünyanın en iyi takımı olduğunu, ancak özel bir hazırlık yapmayacaklarını ve futbolcuların kampa girmeyeceğini kaydeden Şilili teknik adam, "Sahaya çıkıp, kendi futbolumuzu oynayacağız ve umarım bu yıl sahamızda oynadığımız diğer maçları tekrarlarız" ifadelerini kullandı.

Lionel Messi hakkında yöneltilen sorulara ise Pellegrini, "Kapasitesini gösterdi. Daha fazla iltifat duymaya ihtiyacı yok. Futbol, kişisel becerilerin farkı ortaya koyduğu, kollektif bir oyun. Beni Messi’nin nasıl oynayacağı değil, sadece Real Madrid’in ne yapacağı ilgilendiriyor" dedi.

Pellegrini, farklı futbolları olduğu için Messi ile Ronaldo’nun kıyaslanamayacağını, her iki futbolcunun da genç ve önünde çok uzun yıllar olduğunu söyledi.

Real Madrid teknik diretörü, Barcelona’da Zlatan İbrahimoviç’in oynamayacak olmasıyla ilgili olarak ise, "Bu tür maçlarda bir oyuncunun yokluğu asla özür olmadı" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ