MENÜ

Beko İtalya Basketbol Ligi'ne sponsor oldu

Beko, İtalya Basketbol Ligi “Lega Basket Serie A”nın isim sponsorluğunu üstlendi.

Beko İtalya Basketbol Ligi'ne sponsor oldu

Arçelik A.Ş.’nin uluslararası markası Beko, 2006 yılında Türkiye Basketbol Ligi sponsorluğunu üstlenerek başladığı basketbol sponsorluğu yolculuğunda dünya çapında gerçekleştirdiği projelere bir yenisini ekledi.

Beko, son yıllarda üstlendiği Almanya, Rusya ve Litvanya lig sponsorluklarının ardından, İtalya Basketbol Ligi “Lega Basket Serie A” nın da isim sponsorluğunu üstlendiğini açıkladı.

22 Eylül 2012 günü Montepashi Siena ve Pallacanestro Cantù takımları arasında gerçekleşecek 2012 Ligi Supercup karşılaşması ile Beko ve İtalya basketbolu ilk defa bir araya gelecek.

Beko dünyada basketbolu destekliyor
Basketbolun hareketli doğası Beko markasının ‘dinamik, eğlenceli ve genç’ karakteri ve Beko marka kimliğiyle 2006 yılında buluştu. Beko Türkiye Basketbol Ligi’nde her sene düzenlenen ‘All-Star’ karşılaşmaları, ‘Beko All-Star’ ismiyle oynandı. Basketbol yatırımlarını yıllar içinde artırarak sürdüren Beko, Alman Basketbol Ligi ‘Basketball Bundesliga’ ile uzun süreli bir anlaşma imzalayarak lig sponsorlukları atağını uluslararası platformda sürdürme kararı aldı. 2010 yılında Rusya Basketbol Ligi’ne adını vererek lig sponsorluklarına bir yenisini ekleyen Beko, son olarak 2011 yılında Litvanya Basketbol liginin de sponsoru oldu.

Lig sponsorluklarının yanı sıra uluslararası basketbol müsabakalarına da destek veren Beko, 2009 yılında Çin’de düzenlenen FIBA Asya Basketbol Şampiyonası ve Polonya’da düzenlenen FIBA Avrupa Basketbol Şampiyonası ana sponsorluklarının ardından, Türkiye’de düzenlenen 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nın Presenting sponsoru oldu. Beko son olarak, 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın da ‘Presenting Sponsor’luğunu üstlendi.

Beko Cup – Münih


Beko aynı zamanda basketbol izleyicisine, liglerine sponsor olduğu ülkelerin en güçlü takımlarını “Beko Cup 2012” turnuvası altında ilk kez bir araya getirdiği büyük bir organizasyon da sunacak. Almanya’nın Münih şehrinde, 22-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek ve Bayern Munich’in ev sahibi takım olacağı şampiyonada CSKA Moscow, Zalgiris Kaunas ve Beşiktas Spor Kulübü takımları karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ