MENÜ

beIN SPORTS Haber D-Smart'a nasıl eklenir? Dsmart beIN SPORTS Haber ekleme

Galatasaray - Lokomotiv Moskova mücadelesi beIN SPORTS HABER kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca D-Smart'ı olanlar beIN SPORTS HABER'i ekleyerek mücadeleyi Dsmart üzerinden izleyebilecekler. beIN SPORTS Haber D-Smart'a nasıl eklenir? Dsmart beIN SPORTS Haber ekleme ve tüm detaylar haberimizde...

beIN SPORTS Haber D-Smart'a nasıl eklenir? Dsmart beIN SPORTS Haber ekleme

1-Menü-Ayarlar-KullanıcıAyarları-KanalEkle..KanalEkle

Haberin Devamı

2-Transponder yazan yerde 1/115 yazıyor, onu kumandanın sol ok yön tuşuna basarak “User veya Manuel” yapın.

3- İzlemek istediğiniz kanalın frekanslarını kumandadan tuşlayarak yazın. (TürkSat’dan istediğiniz kanalın bilgilerini bulabilirsiniz, Tüm uydu kanalların frekans ve diğer bilgileri )

(TiviBu kanallarını ekleyebilmek için Modulation System değerini DVBS2 yapın 22.06.2015 Yeni Yazı – D-Smart’dan TiviBu Spor kanallarını izlemek).

(7/24 TV veya HTSpor kanalını ekleyebilmek için aşağıdaki fotoda gözüken “Arama Türü” bölümünü Şifresiz+Şifreli Yapın 11.10.2015 Yeni Yazı – 7/24 TV D-Smart’da Nasıl İzlenir )

4- Kumandanın MAVİ (Kanal Ekle) tuşuna basarak Kanalı listeye ekleyin. Bu şekilde eklenen kanalları 1000. sıradan itibaren eklemeye başlıyor yani eklediğiniz ilk kanalın numarası 1001 olması muhtemeldir.

Haberin Devamı

5- İzlemek istediğiniz kanalın numarasının 1000lerde olması sizi rahatsız ederse Favori Kanallar ayarlamasını yapmanızı tavsiye ederim.

Menü-Ayarlar-KullanıcıAyarları-Favori Kanallar

Burada karşınıza kanal listesi gelecek sizin eklediğiniz kanallar listenin sonunda olacağı için kumandanın Yukarı tuşuna basarak ilerleyin ve istediğiniz kanalları 1. Favori Listenize eklemek için Kumandanın üzerindeki Kırmızı Tuşa basın.Sonra kumandanın sağ yön tuşuna basarak UYGULA yazısının üzerine gelin ve OK Tuşuna basın.

Bu şekilde işaretlediğiniz kanallar, yukarıda belirttiğim gibi kumandanın üzerinde FAVORİ yazan tuşa bastığınızda karşınızda olacaktır.

YORUM YAZ