MENÜ

Hakan Kutlu: Erzurum'da oynasak çok farklı olabilirdi

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-1 berabere kaldıkları Bandırmaspor maçının ardından konuştu, "Erzurum’da sahamızda oynasak çok farklı olabilirdi bizim açımızdan olumlu olarak. Ama geriye düştüğümüz maçı çevirip puan almak önemli. Kazanabilirdik" dedi.

Hakan Kutlu: Erzurum'da oynasak çok farklı olabilirdi

Trendyol 1. Lig’in ilk haftasında Erzurumspor FK, 1-0 geriye düştüğü maçta uzatmalarda attığı golle Bandırmaspor ile 1-1 berabere tamamladı.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Maçın sonundan sonra başına geleyim. Gerçekten şanssız bir ofsayt pozisyonuyla karşılaştık. Aslında kazandığımızı zannettik maçtı. Çünkü santrası olmayacak bir gol atmıştık. 3 oyuncumuzdan ofsayt olan topa dokunmuş. Şimdi içeride seyrettik, öyle görünüyor. Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu ve Eren üçü birden aynı pozisyona rakipten kimse yok, ofsayt olanın kafasına vuruyor. Şanssız bir sonla bitirdik. Ama maçın geneline baktığımızda maça iyi başlamadık. İlk yarı bizim adımıza iyi değildi. Ama ilk defa bu ligde oynayan deneyimsiz oyuncularımız var. Erzurum gibi yüksek rakılı bir yerden deniz seviyesine indik. Çok aşırı bir nemde oynadık. Hem nem hem de deniz seviyesinde hiç çalışmadık. Rakibimiz ise deniz seviyesinden geldi, nemli bir iklimden geldi. İlk yarıda oyuna girmekte çok zorlandık. Ama özellikle oyunun son 30 dakikasında üstünlüğü ele aldık. Tabii rakibimiz bizden daha iyi oynadı. 50-55 dakikalık bölümde. Pozisyon üretemediler. Bu bizim adımıza sevindiriciydi. Bizim de girmiş olduğumuz pozisyon yoktu. Ama maçın son 30 dakikasında gerçekten yaptığımız değişiklikler olumlu tepki verdi. Oyuncularımız çok iyi reaksiyon gösterdi. Çok iyi mücadele ettik. Beraberlik kötü değil çünkü karşımızda bu ligin çok önemli takımı var. Çok fazla sayıda transfer yaptılar. Çok fazla sayıda iyi oyuncu aldılar. Şampiyonluk mücadelesinde ilk iki için yarışacak 2-3 takımdan bir tanesi olarak görüyorum Bandırmayı. Erzurum’da sahamızda oynasak çok farklı olabilirdi bizim açımızdan olumlu olarak. Ama geriye düştüğümüz maçı çevirip puan almak önemli. Kazanabilirdik" diye konuştu.

YORUM YAZ