MENÜ

Bayern Münih'te sakatlık şoku! Yıldız oyuncu ameliyat olacak

Alman devi Bayern Münih son günlerde sakat oyuncuların fazlalılığı nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Son olarak Almanya Kupası'nda oynanan maçta yıldız oyuncunun yaşadığı sakatlık teknik heyetin canını sıktı.

Bayern Münih'te sakatlık şoku! Yıldız oyuncu ameliyat olacak

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın A Grubu'ndaki rakiplerinden Alman ekibi Bayern Münih sakatlıklarla boğuşuyor.

Haberin Devamı

KUPADA FARKLI KAZANDI

Alman devi dün gece deplasmanda Preussen Münster'e konuk oldu. Bayern Münih sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılırken, golleri dokuzuncu dakikada Choupo-Moting, 40. dakikada Laimer, 45+3. dakikada Kratzig ve 86. dakikada Tel kaydetti.

Bayern Münihte sakatlık şoku Yıldız oyuncu ameliyat olacak

ŞOK SAKATLIK

Karşılaşmanın 11. dakikasında 28. yaşındaki yıldız oyuncu Serge Gnabry, bir ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Kalkamayan yıldız oyuncunun ilk müdahalesi saha içinde yapıldıktan sonra oyundan alındı.

TUCHEL MAÇ SONU AÇIKLADI

Mücadelenin ardından Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Serge Gnabry hakkında açıklamalarda bulundu. Tuchel, 28 yaşıdaki yıldız ismin sakatlığı hakkında, "Serge Gnabry kolunu kırdı ve birkaç hafta sahalardan uzak kalacak. Yarın Münih'te ameliyat olacak. Acı verici. O bizim için çok önemli bir oyuncu ve harika bir karakter" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bayern Münihte sakatlık şoku Yıldız oyuncu ameliyat olacak

Bu sezon altı resmi maçta görev alan Gnabry bu mücadelelerde bir kez gol sevinci yaşadı.

SAKATLAR ARTTI

Serge Gnabry'nin yanı sıra Bayern Münih'te birçok önemli ismin sakatlıkları bulunuyor. Manuel Neuer, Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano, Kim Min-Jae, Thomas Müller, Tarek Buchmann, Tom Hülsmann sakatlıkları bulunan diğer isimler.

ARDA GÜLER'İN BÜYÜK ŞANSSIZLIĞI

Bayern Münih, 30 Eylül günü deplasmanda RB Leipzig'e konuk olacak. Alman devi bu maçın ardından da deplasmanda Kopenhag'a konuk olacak.

Bayern Münihte sakatlık şoku Yıldız oyuncu ameliyat olacak

YORUM YAZ