MENÜ

Menemensporlu Ali Keten'e Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor kancası

TFF 1. Lig ekiplerinden Ekol Göz Menemenspor’da Ali Keten bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. 24 yaşındaki savunma oyuncusunu Kasımpaşa'nın dışında Yeni Malatyaspor'un da yakından takip ettiği öğrenildi.

Menemensporlu Ali Keten'e Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor kancası

TFF 1. Lig ekiplerinden Ekol Göz Menemenspor’da Ali Keten bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertlilerin sezon başında 3. Lig ekibi Kocaelispor'dan kadrosuna kattığı 24 yaşındaki savunma oyuncusu, formayı kaptıktan sonra bırakmadı. Genç futbolcuyu devre arasında Kasımpaşa kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. Ancak yönetim transfere onay vermedi.

Haberin Devamı

Ali Keten’i Kasımpaşa'nın dışında Yeni Malatyaspor'un da yakından takip ettiği öğrenildi. Ligde ilk 6 haftada forma şansı bulamayan Ali, teknik direktör Cenk Laleci'nin göreve gelmesiyle ilk 11'in değişilmez isimleri arasında girdi. Stoper, sağ ve sol bekte görev yaparak savunma hattının her bölgesinde forma giyen Ali, 21 lig maçında görev yaptı. Menemen'in savunma oyuncusuyla 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

DHA

YORUM YAZ