MENÜ

Zeljko Obradovic'in EuroLeague'e dönüşü muhteşem oldu! Partizan durdurulamıyor

Fenerbahçe'nin başında ve öncesinde EuroLeague'de sayısız başarıya imza atan Zeljko Obradovic, Partizan'ın başında da yine başarıdan başarıya koşuyor.

Zeljko Obradovic'in EuroLeague'e dönüşü muhteşem oldu! Partizan durdurulamıyor

Turkish Airlines EuroLeague’in 30. haftasında efsane başantrenör Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan, lider Olympiakos'u konuk etti. Partizan'ın Yunan temsilcisini 90-75’lik skorla yenmeyi başardığı maçta bir rekora da imza atıldı.

Haberin Devamı

OBRADOVIC YİNE DAMGASINI VURDU

Fenerbahçe ile üst üste kazandığı başarıların ardından kariyerine Partizan'da devam Zeljko Obradovic sezona istediği gibi başlayamasa da 2023 yılında EuroLeague'e adeta damgasını vuruyor.

Sezona üst üste aldığı mağlubiyetlerle istediği başlangıcı yağamayan Partizan 2023 yılında adetan yeni bir kimliğe büründü. Son olarak lider Olympiakos'u da deviren Sırp ekibi 2023 yılında EuroLeague'de çıktığı 14 maçın 10'un kazanmayı başararak Play-Off yolunda büyük bir avantajk yakaladı.

Partizan, EuroLeague’de 17 galibiyet, 13 mağlubiyet ile 7. sırada yer alıyor ve son 8 için mücadelesini sürdürüyor.

 

Zeljko Obradovicin EuroLeaguee dönüşü muhteşem oldu Partizan durdurulamıyor

 

SEZON REKORU

Partizan'ın Olympiakos ile karşılaştığı maçta takımlarına destek olmak için tribünleri dolduran taraftarlar muhteşem bir desteğe imza attı. Partizan-Olympiakos maçını tam 20 bin 3 taraftar salondan takip etti ve EuroLeague'de sezon rekoru kırıldı.

Haberin Devamı

 

Zeljko Obradovicin EuroLeaguee dönüşü muhteşem oldu Partizan durdurulamıyor

KUNTZ'A SERT ELEŞTİRİ

'HAYATIM BOYUNCA HATIRLAYACAĞIM'

Maçın ardından konuşan Obradovic, gurur duyacakları bir galibiyet aldıklarını şu şekilde dile getirdi:

“EuroLeague liderine karşı kazandık. Gururlanmak için çok sebebimiz var. Maçın büyük kısmında oyunun iki yönünü de iyi oynadık. Üçüncü periyotta biraz sorun yaşadık, kolay sayılara izin verdik ama sonrasında istediğimiz oyuna döndük. Taraftarlara da inanılmaz destekleri için teşekkür ederim."

Salondaki atmosferden de bahseden Sırp çalıştırıcı, “Bu atmosferi hayatım boyunca hatırlayacağım. Sadece ben değil, oyuncular da öyle. İnanılmaz. Kaç kişi beni bilet için aradı. Bu sadece Olympiakos maçı için de değil, Barcelona, Real Madrid, Cedevita Olimpia maçlarında da geçerli. Gurur duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Zeljko Obradovicin EuroLeaguee dönüşü muhteşem oldu Partizan durdurulamıyor

YORUM YAZ