MENÜ

Türkiye - Hollanda basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Haziran ayında 2020 olimpiyat kotası için mücadele verecek A Milli Erkek Basketbol Takımımız onun öncesinde, 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için sahaya çıkacak. D Grubu’nda yer alan Türkiye açılış maçında Hollanda’yı ağırlayacak. Milli maç Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Türkiye,24 Şubat’ta da İsveç’in konuğu olacak. Peki, Türkiye - Hollanda basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Türkiye - Hollanda basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası (EuroBasket 2021) Elemeleri D Grubu’ndaki ilk maçında bugün Hollanda’yı ağırlayacak. EuroBasket 2021 elemelerinde 32 takım yer alıyor. Türkiye’nin grubunda Hollanda’nın dışında ayrıca Hırvatistan ve İsveç de bulunuyor.

Haberin Devamı

DERBİ ÖNCESİ SON DAKİKA GELİŞMESİ! TIKLA, ÖĞREN!

Türkiye - Hollanda basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Ankara Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak ve NTV’den naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

45 yıl sonra rakip Hollanda

A Milli Takım, bugünkü rakibi Hollanda ile 5. kez resmi maçta karşı karşıya gelecek. Son olarak 1975’teki Avrupa Şampiyonası’nda karşı karşıya gelen iki takım, 45 yıl sonra bir kez daha rakip olacak. Türkiye, Hollanda ile yaptığı 4 resmi karşılaşmada rakibine 3 kez üstünlük sağlarken, bir maçtan mağlup ayrıldı. Rakip potaya 245 sayı atan milliler, potasında ise 224 sayı gördü.

Haberin Devamı

İlk 3 takım final bileti alacak

Dörderli 8 gruba dağıtılan takımlar birbirleriyle rövanş usulü maç yapacak. Elemelerin ardından ev sahibi takımlar Almanya, Çekya, İtalya ve Gürcistan’ın bulunduğu gruplar dışında, ilk üç sırada yer alan ülkeler şampiyonaya bilet alacak. Ev sahibi ülkelerin bulunduğu gruplarda ise ev sahibi ülke ile en iyi iki takım şampiyonaya katılacak.

YORUM YAZ