MENÜ
Sponsorlu

Süper Lig'de çılgın hafta sonu! Nefesleri kesen derbiler...

Süper Lig’de 24 saat arayla oynanan iki karşılaşma zirve yarışını yeniden şekillendirdi. İlk randevuya Dolmabahçe, ikinci randevuya Kadıköy ev sahipliği yaptı. Uzatma dakikalarında bulduğu golle deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, averajla yeniden liderliğe yükseldi. Galatasaray ise 1-0 geriye düştüğü maçta Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti, 20 yıl sonra galibiyet aldı, 2. sıraya yükseldi.

Süper Lig'de çılgın hafta sonu! Nefesleri kesen derbiler...

Süper Lig’de böyle bir fikstür daha önce yaşanmadı. 23. haftada şampiyonluk iddiası bulunan 7 takımdan 6’sı birbirleriyle karşılaştı. Cuma; Sivasspor, Alanyaspor'u 1-0'la geçti ve 4 maç sonra galibiyet aldı. Cumartesi; Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Kara Kartal, şampiyonluk yolunda ağır yara alırken, ligde bir maçı eksik olan Trabzonspor, bu sonuçla puanını 45’e çıkardı ve averajla yeniden liderliğe yükseldi.

Pazar günü oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ise nefesleri kesti. 1-0 geriye düşen Fatih Terim'in öğrencileri, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve rakibine karşı deplasmandaki kötü istatistiği de sona erdi. Cimbom buradaki son galibiyetini 22 Aralık 1999 tarihinde almıştı. O dönemde de takımın başında Fatih Terim bulunuyordu.

Süper Ligde çılgın hafta sonu Nefesleri kesen derbiler...

YORUM YAZ