MENÜ

Furkan ve Ersan sahada

NBA'deki temsilcilerimizden Furkan Korkmaz'ın takımı Philadelphia 76ers, Washington Wizards karşısında resmi anlamda sezonu açmaya hazırlanıyor.

Furkan ve Ersan sahada

NBA'de heyecan başladı. Temsilcilerimizden Cedi Osman'ın takımı Cleveland Cavaliers açılış maçında Boston Celtics'i mağlup ederken Cedi, çekişmeli geçen mücadelede süre alamamıştı.

Bu gece ise diğer temsilcilerimiz Furkan Korkmaz ve Ersan İlyasova'nın takımları ilk maçlarına çıkmaya hazırlanıyorlar.

Furkan Korkmaz, takımı Philadelphia 76ers'ın Washington Wizards ile oynayacağı karşılaşmayla NBA'de ilk kez süre almaya hazırlanırken Ersan'ın, takımı Atlanta Hawks'ın Dallas Mavericks ile oynayacağı karşılaşmada sahaya ilk beşte çıkması bekleniyor.

Bir diğer temsilcimiz Ömer Aşık'ın takımı New Orleans Pelicans ise ilk maçında Memphis Grizzlies ile deplasmanda karşılaşacak. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Ömer bu maçta forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla THY EuroLeague şampiyonluğu yaşayan isimlerden Bogdan Bogdanovic, Sacramento Kings - Houston Rockets maçıyla ilk kez NBA'de süre almaya hazırlanırken bir diğer Fenerbahçeli Ekpe Udoh da Utah Jazz - Denver Nuggets maçıyla tekrar NBA'de resmi olarak forma giymeye hazırlanıyor.

Gecenin maçlarını CANLI İZLE

NBA'de gecenin programı şu şekilde:

02:00 Detroit Pistons - Charlotte Hornets

02:00 Indiana Pacers - Brooklyn Nets

02:00 Orlando Magic - Miami Heat

02:00 Washington Wizards - Philadelphia 76ers

02:30 Boston Celtics - Milwaukee Bucks

03:00 Memphis Grizzlies - New Orleans Pelicans

03:30 Dallas Mavericks - Atlanta Hawks

04:00 Utah Jazz - Denver Nuggets

04:30 San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves

05:00 Phoenix Suns - Portland Trail Blazers

05:00 Sacramento Kings - Houston Rockets

Haberin Devamı
YORUM YAZ