MENÜ

Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey şoku! Kırık tespit edildi...

Fenerbahçe Beko'da sezona yaptığı iyi başlangıçla EuroLeague'de takımın en skorer iki isminden biri olan Tyler Dorsey'nin sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildi.

Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey şoku! Kırık tespit edildi...

Fenerbahçe Beko, sezona çok iyi başlayan yıldızı Tyler Dorsey'nin sakatlığı ile sarsıldı. Sarı-Lacivertliler, Dorsey'nin sakatlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama paylaştı.

Haberin Devamı

Valencia Basket ile deplasmanda oynanan mücadelede sakatlanan Tyler Dorsey'nin sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği açıklandı.

Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Oyuncumuz Tyler Dorsey, 13 Ekim Cuma günü (dün) oynanan Valencia Basket maçında sağ ayağından sakatlık geçirmiştir. Sporcumuzun Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde yapılan detaylı tetkikleri neticesinde sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague'de oynadığı ilk iki maçta 16.0 sayı ortalaması yakalayan ve Scottie Wilbekin ile birlikte takımın en skorer ismi olan Tyler Dorsey'nin sahalara dönüş süresinin 2 ayı bulabileceği ifade ediliyor.

 

Fenerbahçe Bekoda Tyler Dorsey şoku Kırık tespit edildi...

YORUM YAZ