MENÜ

Ettore Messina: 100 sayıya izin verdiğimiz bir maçı kazanmayı bekleyemeyiz

Turkish Airlines EuroLeague'in 27. maç döneminde temsilcimiz Fenerbahçe Beko'ya iç sahada 100-92 mağlup olan AX Armani Exchange Olimpia Milan'ın başantrenörü Ettore Messina, 100 sayı yedikleri bir maçta kazanmalarının mümkün olmadığını dile getirdi.

Ettore Messina: 100 sayıya izin verdiğimiz bir maçı kazanmayı bekleyemeyiz

Turkish Airlines EuroLeague'in 27. maç döneminde İtalyan ekibi AX Armani Exchange Olimpia Milan, sahasında ağırladığı temsilcimiz Fenerbahçe Beko'ya 100-92 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası AX Armani Exchange Milan'ın başantrenörü Ettore Messina, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin hücum rakamlarını öven ve kendilerinin de 100 sayı yemiş olmalarına dikkat çeken Messina, "Rakibimizi sadece tebrik edeceğimiz gecelerden biri. Üçüncü çeyrekte hücumda sakinliğimizi kaybedip çok fazla top çevirdiğimiz birkaç dakikalık dönem dışında iyi bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum. Genel olarak hücumdaki rakamlarımız çok iyiydi ama onların hücum rakamları bizden daha da iyiydi. Elbette ribauntlar bu maçın anahtarıydı. Kritik anlarda hücum ribauntlarıyla gelen 3 üçlük buldular. 100 sayıya izin verdiğimiz bir maçı kazanmayı bekleyemeyiz, hepsi bu" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ