MENÜ

Ergin Ataman mağlubiyetin ardından çılgına döndü! Gazetecinin sorusuna patladı: Maça nasıl konsantre olacaksınız?

Yunanistan Ligi’nde sezonun ilk yenilgisini alan Panathinaikos‘ta başantrenör Ergin Ataman basın toplantısında hakemler ile ilgili sert eleştirilerde bulundu.

Ergin Ataman mağlubiyetin ardından çılgına döndü! Gazetecinin sorusuna patladı: Maça nasıl konsantre olacaksınız?

Yunanistan Ligi’nde Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Aris'e karşı mağlup oldu ve sezonun ilk yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

Eurohoops'ta yer alan habere göre mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, maçın saatine ve hakem yönetimine tepki gösterdi.

'DÜŞÜNEN KİŞİYİ TEBRİK EDERİM'

Ergin Ataman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Size bir sorum var. Hafta içi Pazartesi öğleden sonra saat 17:00’de maçı olan profesyonel bir lig biliyor musunuz? Bu çok saçma. Çok yıpratıcı bir haftanın ardından hadi ligde 5’te oynayalım… Oyuncularınızı nasıl hazırlayacak ve maça nasıl konsantre olacaksınız? Zaman yok. Basketbola 25-30 milyonluk bir yatırım var ve biz bir iş gününde akşam 5’te oynuyoruz. Ev sahibi avantajını bu şekilde kullanamazsınız ve hazırlanmak için zamanınız olmaz. Takım kötüydü, hakemler de öyle ve maçı kaybettik. Bunu düşünen kişiye tebriklerimi iletiyorum"

Haberin Devamı

Ergin Ataman mağlubiyetin ardından çılgına döndü Gazetecinin sorusuna patladı: Maça nasıl konsantre olacaksınız

BAŞKAN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Dimitris Giannakopoulos, Panathinaikos'un mağlubiyetinden sonra hakemleri ilginç bir şekilde eleştirdi.

Giannakopoulos'un gündeme damga vuran sözleri şu şekilde:

"Bu maçı kazansaydık bile maçın yeniden oynanmasını isterdim, tıpkı Manchester’ın yıllar önce kazandığı fake penaltı gibi. Aptal gibi oynuyoruz, yorgun oluyoruz, neden bilmiyorum ama kazanacak gibi oluyoruz çünkü hakemler bizim lehimize çok düdük çaldı. Hakemler Panathinaikos‘un kazanmasını istedi. Biz daha kötü oynadık, kaybetmeliydik. Biz temiz basketbol istiyoruz. Sadece kazanmak değil, temiz bir basketbol istiyoruz."

Ergin Ataman mağlubiyetin ardından çılgına döndü Gazetecinin sorusuna patladı: Maça nasıl konsantre olacaksınız

'BÖYLE HAKEMLER OLMAMASI LAZIM'

"Keşke Panathinaikos ve Olympiakos’un rakip daha iyi oynadığı için kaybettiği günlere dönsek. Bunun olması için dünkü ve bugünkü gibi hakemler olmaması lazım. Sırf Panathinaikos’uz diye zorla kazanamamalıyız. İyi oynamadığımızda kaybetmeliyiz. Bugün de kötü oynadık ve kaybettik. Daha iyiye gitmenin tek yolu bu."

YORUM YAZ