MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık kararı! Bileti kesildi

Kış transfer döneminde adeta şov yapan Fenerbahçe yönetimi, şimdi ise yabancı kontenjanı sorununu çözmek istiyor. Miha Zajc'ın gidişine İsmail Kartal engel olurken, bileti kesilen yıldız futbolcu da belirlendi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de ayrılık kararı! Bileti kesildi

Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü transferleri ile ocak ayını bomba gibi geçiren Fenerbahçe, bir yandan da yabancı kontenjanı için oyuncu göndermek istiyor. Yönetim, kontenjanda yer açmak için bir ismi feda edecek. Crespo’nun ayrılığının ardından İsmail Kartal'ın vereceği karar belli oldu.

Haberin Devamı

GERİ DÖNÜYOR!

KENT FEDA EDİLECEK

Sarı-lacivertli takımda bir ismin dışarıda kalacağı, bu futbolcu için en güçlü adayın ise Ryan Kent olduğu bildirildi. Sezon başında Fenerbahçe’ye gelen ancak önce İrfan Can Kahveci’nin, ardından da Cengiz Ünder’in başarılı performanslarının ardından sağ kanatta üçüncü alternatif olan tecrübeli futbolcu birçok talibi olmasına rağmen ayrılmak istememiş, son olarak ise Lazio’nun teklifini de reddetmişti.

Fenerbahçede ayrılık kararı Bileti kesildi

ZAJC'IN AYRILIĞINA İSMAİL KARTAL ENGELİ

Kent gibi Miha Zajc da dışarıda kalacak isimler listesine girse de Crespo’nun ayrılığının ardından merkez orta sahada sıkıntı yaşanabileceğini düşünen İsmail Kartal, yönetimden onun kalmasını istedi. Ryan Kent, Trendyol Süper Ligi’nde 7, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 8 maçta şans bulurken, bir gol, bir asist katkısı verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık kararı Bileti kesildi

ZAFER HAFTASI

Bu arada transferde yoğun bir mesai harcayan Fenerbahçe, harika bir haftayı geride bıraktı. Fenerbahçe Futbol Takımı, Antalya'da çok kritik bir galibiyet alırken diğer branşlarda da önemli puanlar almayı başardı. Kadın voleybol branşında Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi’nde Galatasaray Daikin ile kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertliler, 3-0 kazanarak zirvedeki yerini korumayı başardı. Erkeklerde ise Fenerbahçe Parolapara, Efeler Ligi’nde Brand Group Alanya Belediyespor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı ve zirveyi takip etmeyi sürdürdü.

"GEREKLİ MİYİM, DEĞİL MİYİM?"

Erkek basketbolunda Fenerbahçe Beko, ligde ezeli rakibi Galatasaray Ekmas ile karşılaştı. Jasikevicius’un öğrencileri 90-74’le zafere ulaştı ve liderliği kaptırmadı. Kadın basketbolunda ise Fenerbahçe Alagöz Holding, Nesibe Aydın’ı ağırladığı mücadelede galibiyete zorlanmadan, 87- 69’luk skorla ulaştı. Kanarya, lider durumda. Öte yandan kadın futbol branşında ise Fenerbahçe Petrol Ofisi, ligde konuk ettiği Karadeniz Ereğli Belediyespor’u Yaşam Göksu ve Zeynep Kerimoğlu’nun golleriyle 2-1 mağlup edip zirveye çıktı.

YORUM YAZ