MENÜ

Anadolu Efes, Rıdvan Öncel'i kadrosuna kattı

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, Darüşşafaka Lassa'dan Rıdvan Öncel'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Anadolu Efes, Rıdvan Öncel'i kadrosuna kattı

Son dönemde yaşanan sakatlık sorunlarının da etkisiyle transferde etkili bir görüntü çizen Anadolu Efes, hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele eden temsilcimiz, Darüşşafaka Lassa'dan Rıdvan Öncel'i kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, Öncel ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Profesyonel kariyerine 2017’de Banvit’te başlayan Rıdvan Öncel, burada geçirdiği üç sezonun ardından Bahçeşehir Koleji’ne transfer oldu. Bahçeşehir Koleji’nde bir sezon forma giyen Öncel, sonrasında Galatasaray Ekmas ve Türk Telekom’da birer sezon görev yaptı ve 2023-24 sezonuna Darüşşafaka Lassa takımında başladı. Rıdvan Öncel, Aralık 2023’te ise Anadolu Efes kadrosuna katıldı.

Rıdvan Öncel, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Darüşşafaka Lassa forması ile 5 karşılaşmada 23:20 dakika süre alarak maç başına 5,4 sayı, 1,4 ribaunt ve 3,4 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Öncel, Basketbol Süper Ligi’nde ise bu sezon 11 karşılaşmada 23:36 dakika ortalama süre alarak maç başına 9,0 sayı, 3,4 ribaunt ve 2,7 asist ortalamaları ile görev yaptı.

Haberin Devamı

 

Anadolu Efes, Rıdvan Önceli kadrosuna kattı

YORUM YAZ