MENÜ

'Başkan olsam en azından maça giderdim'

Ali Ece, Misli Tv Şenlig programında Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman'ın Süper lig'in 6. haftasında oynanan Trabzonspor - Beşiktaş maçına gitmeyişini sert sözlerle eleştirdi: "Beşiktaş Kulübü Başkanı olsaydım en azından maça giderdim."

Ali Ece, Misli Tv Şenlig programında Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman'ın Süper lig'in 6. haftasında oynanan Trabzonspor - Beşiktaş maçına gitmeyişini sert sözlerle eleştirdi.

Haberin Devamı

'Sabahtan beri amcam, büyük amcam bana mesaj atıyor Beşiktaş neden böyle? Olaya el at. Ben başkan mıyım? Başkan olsam en azından maça giderdim, başkan olsam en azından paralar nerede? Diye sorulduğunda Fikret Orman'ın çıkıp biz bu kadar borçla devraldık , bu kadar oyuncu sattık aldık, gelirimiz bukadar, giderimiz bukadar durum budur dese kimse Başkan'a vay efendim demeyecek. Kimse Başkan'a hırsız demiyor, paralar nerede? diyor.

Başkan maça gelmiyor Trabzonspor maçına gelmiyor anlamış değilim ne yaptığını. Trabzon maçına gelmez mi Beşiktaş başkanı! Maça geleceksin, maçtan sonra açıklama yapacaksın. Bu camianın lideri açıklama yapar.' İfadelerini kullandı.

TRABZONSPOR - BASEL MAÇI ORANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ