MENÜ

Başkan açıkladı! Gareth Bale, Getafe'ye önerildi

Milli futbolcu Enes Ünal'ın formasını giydiği İspanya La Liga ekiplerinden Getafe, sürpriz bir transfere imza atabilir. Kulübün Başkanı Angel Torres, Galler'i 64 yıl sonra Dünya Kupası'na taşıyan ve Real Madrid'den ayrılan yıldız futbolcu Gareth Bale'in kendilerine önerildiğini açıkladı.

Başkan açıkladı! Gareth Bale, Getafe'ye önerildi

Milli futbolcu Enes Ünal'ın formasını giydiği İspanya La Liga ekiplerinden Getafe, sürpriz bir transfere imza atabilir.

Haberin Devamı

Marca'da yer alan habere göre Getafe Başkanı Angel Torres, Gareth Bale'in menajeri ile görüştüğünü ve futbolcunun kendilerine önerildiğini açıkladı.

İspanyol kulübünün forma tanıtımında konuşan Angel Torres, "Sadece 45 dakika önce Gareth Bale'in menajeri ile konuştum. Bize önerdiler. Bu teklife teknik ekip ve yönetim kurulu ile birlikte bakmalıyız. sözlerini dile getirdi.

Galler'i Dünya Kupası'na taşıdı

İspanya'da dokuz yıl geçirdikten sonra Real Madrid'den ayrılan 32 yaşındaki Bale, geçtiğimiz günlerde Galler'in Ukrayna ile oynadığı maçta serbest vuruştan attığı golle Milli Takımı'nı 64 yıl sonra Dünya Kupası'na taşımıştı.

101 milyon Euro bonservis

Galli yıldız 2013 yılında Premier Lig ekibi Tottenham'dan 101 milyon Euro bonservis bedeli ile Real Madrid'e transfer olmuştu, ancak 32 yaşındaki futbolcunun İspanya macerası beklediği gibi geçmedi.

Haberin Devamı

Bale, bu süreç içerisinde takım ile birçok şampiyonluk kazanmasına rağmen sakatlıklar peşini bırakmadı ve beklentilerin altında kalması nedeniyle son dönemde taraftarların da tepkisini çekiyordu.

YORUM YAZ