MENÜ

(ÖZET) KANARYA UZATMALARDA GÜLDÜ! Başakşehir - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 7 maçtır mağlup olmayan Başakşehir'in serisini Fenerbahçe bitirdi. Sarı-Lacivertli ekip, kritik mücadelenin son anlarında attığı penaltı golüyle 1-0 önde bitirdi. Başakşehir - Fenerbahçe maçına dair tüm detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

(ÖZET) KANARYA UZATMALARDA GÜLDÜ! Başakşehir - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1

Çağdaş Atan yönetimindeki Başkaşehir ile İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında kozlarını paylaştı. Müsabaka Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetti. Yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Anıl Usta'nın yaptığı kritik maçın canlı anlatımı ve detayları haberimizde...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ZİRVEDE!

Fenerbahçe, Başakşehir'in sahasında aldığı 1-0'lık galibiyetin ardından puanını 57'ye yükseltti ve ikinci sıradaki bir maçı eksik olan Galatasaray'ın 3 puan önünde zirvede yer aldı. Çağdaş Atan'ın ekibi Başakşehir ise bu yenilgi sonrasında 27 puanda kaldı ve Süper Lig'in 10. sırasında kaldı.

CANLI ANLATIM

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

FENERBAHÇE ETKİLİ BAŞLADI!

2' TEHLİKE! Fenerbahçe mücadeleye tehlikeli başladı. İsmail ceza sahası yayından vurdu, ardından top Szymanski'nin önünde kaldı. Polonyalı yıldızın vuruşunda Volkan Babacan topu kornere gönderdi. 

12' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Dzeko'nun çevirdiği topta Tadic'in altıpas içinden vuruşu auta gitti. Fenerbahçeli oyuncular korner itirazında bulundu, ancak hakem kararını değiştirmedi. 

Haberin Devamı

(ÖZET) KANARYA UZATMALARDA GÜLDÜ Başakşehir - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1

22' TEHLİKE! Fenerbahçe yine çok etkili geldi. Ceza sahası içinde İrfan Can Dzeko'ya topu indirdi. Boşnak golcü gelişine iyi vurdu, ancak top kaleci Volkan Babacan'ın sağından auta çıktı. 

44' Dzeo'nun pasında Dusan Tadic'in yay üzerinden gelişine vuruşu direğin dibinden dışarı gitti.

(ÖZET) KANARYA UZATMALARDA GÜLDÜ Başakşehir - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1

45+1 KIRMIZI KART! Başakşehir'de Figueiredo, 45+2. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

İLK YARI BİTTİ! 

Başakşehir - Fenerbahçe maçının ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Başakşehir - Fenerbahçe maçı (VİDEO)

İKİNCİ YARI BAŞLADI! 

57' TEHLİKE | Fenerbahçe ikinci yarıya çok etkili başladı. Rakip kaleyi abluka altına alan Sarı-Lacivertli ekip üst üste ataklar geliştirdi. Ceza sahası içinde Dzeko topu kontrol etti, Szymanski'ye bıraktı. Polonyalı oyuncunun vuruşunda top üstten auta gitti. 

69' Fenerbahçe Cengiz Ünder ve Ferdi'yle tehlikeli geldi. Sağ çaprazda topu Batshuayi'yle buluşturdular. Belçikalı golcü, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı, top üstten dışarı çıktı. 

72' Başakşehir Kenny'le sağ kanattan etkili geldi. İçeriye doğru çevrilen topa kimse dokunamadı ve Fenerbahçe'nin hızlı atağı başladı. Ferdi, sağa doğru Cengiz'i gördü. Kaleciyle karşı karşıya kalan Cengiz Ünder topu kalecinin sağından dışarıya attı.

87' Ceza hası içinde Batshuayi vurdu, top üstten auta gitti.

90+4' GOL! Batshuayi penaltıdan golü attı ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti. 

Haberin Devamı

MAÇ BİTTİ! 

Fenerbahçe, Batshuayi'nin golüyle deplasmanda 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı cebine koydu.

İsmail Kartal: Penaltıdan önce net bir penaltımız daha var

(ÖZET) KANARYA UZATMALARDA GÜLDÜ Başakşehir - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1

YORUM YAZ