MENÜ

Başakşehir - Fenerbahçe maçı (VİDEO)

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir FK'ne konuk oldu. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da uzun süre gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın son dakikalarında ceza sahasında yaşanan pozisyon sonrası Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Batshuayi, 90+3'de topun başına geçti ve skoru 1-0 yaptı. Başakşehir'de 45+2'de Figueiredo ile 90+3'de Keny, kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Turuncu-lacivertliler, maçı 9 kişi tamamladı. İşte Başakşehir - Fenerbahçe maçından kareler...

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir FK'ne konuk oldu. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da uzun süre gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son dakikalarında ceza sahasında yaşanan pozisyon sonrası Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Batshuayi, 90+3'de topun başına geçti ve skoru 1-0 yaptı.

Başakşehir'de 45+2'de Figueiredo ile 90+3'de Keny, kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Turuncu-lacivertliler, maçı 9 kişi tamamladı.

İşte Başakşehir - Fenerbahçe maçından kareler...

YORUM YAZ